Перекласти (Translate)

19 червня 2017

НОВЕ ПРО ХЛОПЧИКІВ У ТРУСИКАХ )))

НОВЕ ПРО ХЛОПЧИКІВ У ТРУСИКАХ )))

І ШЕВЧЕНКА ҐЕЯМ ПРИПИСАЛИ...

І ШЕВЧЕНКА ҐЕЯМ ПРИПИСАЛИ...

На паскудному ґейському параді (Київ, 18.06.2017) якесь паскудне чмо із ґейським прапорцем було у футболці з нашим Пророком. Звісно, у Мережі це блюзнірство зазнало осуду.

Але мурло, що до вбиралень вдирається без стуку, заверещало, що Шевченко був за ґеїв, тобто, за права усіх людей!..

Ну, нам Совок ліпив з Шевченка демократа, комуніста, навіть учня Пушкіна! Це ж сміх: Шевченко вчився в Пушкіна писати вірші!..

Але щоб із Шевченка нам ліпили ґея!?.

Слухайте, та ж за таку брехню треба люто убивати за спотворення Пророка!!

19 червня 2017 року



ДЕНИСЕНКОВІ НАКАЗАНО ЗНИКНУТИ

ДЕНИСЕНКОВІ НАКАЗАНО ЗНИКНУТИ

Після призначення Андрія Ткаченка, колишнього беркутівця, який ламав нам на Майдані щелепи і черепи, командиром муніципальної "поліції-Варти, Боря Філатовъ, міський голова Січеслава (нині тимчасова назва міста Дніпро), наказав Андрію Денисенку, другові і нардепу, зникнути.

Ну, насправді, я думаю, прямої вказівки піти на... гм... тихо зникнути, мабуть, не було. Але денисенкови люди з громадсько-охоронної організації "Січ" (ПриватКоманда свого часу цю ГО називала "батальйоном Січ") після призначення Ткаченка пішли з міської Варти геть. Хоча до Ткаченка працювали у Філатова у Варті (муніципальній поліції).

Не допомогли тобі, Андрію Денисенко, ні ізраїльські прапорці на пресу, ні підлизування Корбану (пам'ятаєш 2014 рік?)...

Свого часу Корбан-і-Філатовъ наказали зникнути Ярошу із правосеками. Тепер настала твоя черга, Денисенко!

Отак занепадає доля політична в тих, хто прапорцями думав підлизатись до жидви!

Додаток
(з допису 14 червня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук):

"І чомусь згадалося мені, що був я правий у своїх сумнівах (див. у мене на Фейсбуці), що Боря Філатов дуже полюбляє (на сьогодні - полюбляв) демонструвати свою прихильність до ПС, ну, трохи й сам не став їх членом (ги-ги-ги...), але насправді це настільки неприродньо і брехливо, що ніхто, крім мене й інших патріотів, не міг засумніватися у "націоналістичній щирості" Боріскі.
Але війна минула, мир настав.
Так само, як Сталін зібрав усіх скалічених героїв ВОВ і "поселив" на Соловках, так і теперішня Дніпропетровська влада завершує свій "шлюб" з ПС.
Оскільки заступник голови ОДА Філатов є куратором у внутрішній політиці, не виникає сумнівів, що це ("Геть зникніть!") є думкою і Коломойського.
Ну, що ж, чекаємо, коли речник зі внутрішньої політики ОДА почне ПС іменувати ПСами, як це давно вже роблять сепарати!".

19 червня 2017 року

СЦИКЛО ШУКАЄ БЛЯДЄЙ

СЦИКЛО ШУКАЄ БЛЯДЄЙ

Міський голова Січеслава (поки що - місто Дніпро) Боря Філатовъ на справедливе зауваження вояка АТО чи міг би Боря розказати там, на фронті, про призначення беркутівця Ткаченка головою міськрадівської "поліції"-варти, просто послав АТОшника нахуй. Еге, так і написав: "Нахуй в бан!".

А ще раніше Боря обізвав всіх блядями, бо вони не розуміють, що Ткаченко-беркутівець - то Борина вертикаль міської влади. А кадрів у Борі - катма!

Отакий наш Боря-голова - сам сцикло іти на фронт, але туди ж - шукає блядєй!

19 червня 2017 року

МОРДОВСЬКА МОРДА

МОРДОВСЬКА МОРДА

Мóрда:
1. Передня частина голови тварини.
2. Обличчя (вульгарно; уживається як лайливе слово).
Тлумачний словник Української мови.

Злісна україноненависниця, колишня депутатка Верховної Ради України від Партії Регіонів Олена Бондаренко народилася в Макіївці, Донецька область. Макіївка тепер, завдяки і Лєнці-суці, контрольована бандитами ОРДЛО. Попри те, що дівоче прізвище вона має Коваленко (батькове прізвище), не маю сумніву, що Коваленко-батько свого часу одружився зі злісною кацапкою, завезеною на Донбас у хати замордованих Голодомором українців. І разом з формою черепа і верхньої щелепи з мордовськими опуклими вилицями Лєнка від мами-кацапки успадкувала москальську вдачу, підлість і єхидство. Навіть слово "замордований" походить від "мордва"...

Ну, що ж поробиш?.. Мордва вона така і є - мордовська морда, одним словом!

На світлинах:
Лєнка й Вовка - на одну морд(в)у, коротше.

19 червня 2017 року

ПРО ҐЕЇВ І ПОВІЙ. У ГІТЛЕРА КРАЩЕ

ПРО ҐЕЇВ І ПОВІЙ. У ГІТЛЕРА КРАЩЕ

Ось, у цій свіжій темі про ґей-парад у Києві (18.06.2017) суспільство почало обговорювати тему ґейства в арміях світу.

Знайшов коментар про причини дозволу ґейства в армії США. Не буду копати глибоко тему. Суть питання в тому, що суспільство України так вважає. Мовляв, ґеям дозволено служити в американській армії, бо це краще, ніж бути наркоманом. Я навіть згоден.

А от у Гітлера, в його вермахті, питання розв'язувалося більш природньо. Я колись висміяв бандита Гіркіна (Стрєлкова) за його бідкання щодо своєї коханки. У дописі і Гітлера згадав.

Усе ж мені здається, що гітлерівський Райх, ув'язнюючи своїх ґеїв, таки правильніше розв'язав потреби солдатів у фізіологічних втіхах, ги.

Додаток:
Допис 31 травня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук:

"ТА ДАЙТЕ ЙОМУ ПРОСТИТУТКУ!

"Игорь Гиркин пообещал уничтожить две погранзаставы, если его любовницу не отпустят.
Игорь Гиркин (Стрелков, Стрелок) заявил, что если его задержанную помощницу-любовницу Ольгу (позывной «Надежда») не отпустят, он примет радикальные меры. Рассвирепевший «министр обороны» ДНР атаковал пограничников."

Весна і спермотоксикоз - страшенна річ для мужика!
Може, хто не знає, з усіх армій, що найліпше турбувалася про вояків-мужчин, був гітлерівський Вермахт.
Гітлер особисто видав розпорядження, за яким на передову привозили для молодих солдатів цілі юрби німецьких повій.
Обов'язково німецьких! За цим стежила Гіммлерівська SS! Чистота крови, "панімаш"...
І перший завод з виготовлення ґумових надувних подруг, для насамперед армійських потреб, теж уперше було збудовано за Гітлера в Німеччині.
Багатомісячні закриті армійські чоловічі колективи потребували "деагресивної розрядки".

То, може, щоби Гіркін не буянив, дати йому якусь шльондру?
Чи надіслати гарем повій (насправді - СБУ-агенток)?
Диви, і Новоросія "спаде" відразу!!
:)))".

19 червня 2017 року

ПРО ХЕЇВ І ҐЕЇВ

ПРО ХЕЇВ І ҐЕЇВ

Років зо 5 тому я простував у Дніпропетровську (так тоді називався Січеслав (майбутній), нині м. Дніпро) проспектом Пушкіна і внизу Кірова (нині це проспект Поля) дівчина-рекламчиня на тротуарі вручила мені яскраву листівку. Як завжди, я миттєво зиркнув на рекламу, продовжуючи йти.

"Хей!", - закликала листівка українською (українською!) мовою, -  "Приходь туди-то на молодіжну вечірку!". Мова йшла про якусь молодіжно-студентську подію. Я, ще не відійшовши від рекламчині і двох метрів, обернувся, зупинившися, і гукнув до неї: "А тут у вас помилка!". "Яка?", - здається, українською запитала юнка. "В українській мові немає вигуку "хей!", треба писати "гей, приходь на вечірку!" ", - сказав я дівчині. І вона поглянула на мене як на бовдура, який не знає, хто такі  "геї", тому, щоб не образити "негея" організатори вечірки придумали нове "українське" слово "хей", як вигук...

Я не став пояснювати юнці тонкощів української фонетики і правопису. Не став роз'яснювати їй, що особи нетрадиційної, як нині кажуть, орієнтації українською вимовляються і пишуться як "ґеї". Так само, як чуємо англійською (gay). А от "гей" - то справді вигук ("Гей, Карпати сині!", з пісні). Я пішов собі геть.

І я тоді чи не вперше усвідомив, що широкі народні маси таки цю нетрадиційність не вважають доброю справою. І так не вважають, що навіть широкі, мовнобезграмотні маси, ладні придумати неологізм, щоб ненароком не образити "традиціонала".

Відтоді я подібних мовних вигадників, котрі українські слова замінюють англізмами чи русизмами, або придумують питомо українським словам непритаманне їм значення, я цих вигадників називаю хеями. Ну, ніби ґеї з філології, ги.

Так от, хеїв ми перевчимо. А що робити з ґеями?

Після останнього ґей-параду в Києві ("Марш рівности", Київ, 18 червня 2017; вже вчетверте) я бачу, як щороку більше й більше публічних людей, блогерів, політиків виступають за цих ґеїв. Ну, на своїх сторінках у соцмережах пишуть щось на кшталт "Ми йдемо в Європу, там рівноправ'я, навіть для тих, хто "любиться" в ж..., гм, нетрадиційно кохається!". Цього року дехто з широкопублічних осіб навіть пройшовся Києвом з цим ґейським цирком. Навіть разом з дітьми... А у соцмережах розпочалася дискусія "про права ґеїв".

Знаєте, мені не до вподоби ця ґейська пропаганда! Колись ми починали свій Націоналізм з мітингів українською мовою. Це ще за Совка. Потім ми шили прапори, купуючи у крамницях синю і жовту тканини. Досі маю кілька таких прапорів, пошитих мені мамою у 1989-1990-х роках (я тоді мав 24 роки, був неодружений). Потім були нічні смолоскипові Ходи. Ми тоді були "фашистами, нацистами" навіть для українців. Зараз ми такі тільки для кацапів. Тобто, пропаганда робить своє діло! Вода камінь точить.

Так само з цими ґеями. Я розумію, як юрист, що вже давно з кримінального кодексу вилучено статтю за мужолозтво. Я розумію, що в Європі "повно ґеїв". Але я знаю (знаю!), що не можна, навіть ідучи в Європу, переймати європейські "цінності", що не є такими нам!

Так, Націоналізм не любить ґеїв! Ми - за природні відносини, сім'ю і почуття! Ми за те, щоб було більше українців. Їх народжує тільки сім'я, де чоловік і жінка! Нам потрібно мати нас - сотні мільйонів! Сотні мільйонів українців!

Тому із цими ґеями нам - не по дорозі!

На світлинах:
Мною вибрано з інтернету і соцмереж думки тих українців, котрі є прихильниками звичайних, традиційних родинних цінностей, як і я. Остання світлина про кремлівського "журналіста"- пропагандиста Кісельова - як вишенька на тістечку: той теж, як і ґеї, вважає, що заборона московської пропаганди і недопуск його до Євросоюзу є "утисками" свободи слова...

Одним словом:
Ґеї! Ви - московські підараси!

В мене все.

19 червня 2017 року.