Перекласти (Translate)

19 червня 2017

ДЕНИСЕНКОВІ НАКАЗАНО ЗНИКНУТИ

ДЕНИСЕНКОВІ НАКАЗАНО ЗНИКНУТИ

Після призначення Андрія Ткаченка, колишнього беркутівця, який ламав нам на Майдані щелепи і черепи, командиром муніципальної "поліції-Варти, Боря Філатовъ, міський голова Січеслава (нині тимчасова назва міста Дніпро), наказав Андрію Денисенку, другові і нардепу, зникнути.

Ну, насправді, я думаю, прямої вказівки піти на... гм... тихо зникнути, мабуть, не було. Але денисенкови люди з громадсько-охоронної організації "Січ" (ПриватКоманда свого часу цю ГО називала "батальйоном Січ") після призначення Ткаченка пішли з міської Варти геть. Хоча до Ткаченка працювали у Філатова у Варті (муніципальній поліції).

Не допомогли тобі, Андрію Денисенко, ні ізраїльські прапорці на пресу, ні підлизування Корбану (пам'ятаєш 2014 рік?)...

Свого часу Корбан-і-Філатовъ наказали зникнути Ярошу із правосеками. Тепер настала твоя черга, Денисенко!

Отак занепадає доля політична в тих, хто прапорцями думав підлизатись до жидви!

Додаток
(з допису 14 червня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук):

"І чомусь згадалося мені, що був я правий у своїх сумнівах (див. у мене на Фейсбуці), що Боря Філатов дуже полюбляє (на сьогодні - полюбляв) демонструвати свою прихильність до ПС, ну, трохи й сам не став їх членом (ги-ги-ги...), але насправді це настільки неприродньо і брехливо, що ніхто, крім мене й інших патріотів, не міг засумніватися у "націоналістичній щирості" Боріскі.
Але війна минула, мир настав.
Так само, як Сталін зібрав усіх скалічених героїв ВОВ і "поселив" на Соловках, так і теперішня Дніпропетровська влада завершує свій "шлюб" з ПС.
Оскільки заступник голови ОДА Філатов є куратором у внутрішній політиці, не виникає сумнівів, що це ("Геть зникніть!") є думкою і Коломойського.
Ну, що ж, чекаємо, коли речник зі внутрішньої політики ОДА почне ПС іменувати ПСами, як це давно вже роблять сепарати!".

19 червня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: