Перекласти (Translate)

29 серпня 2017

ЙОЛОПУ МАЛО БУЛО УКРАЇНОК...

ЙОЛОПУ МАЛО БУЛО УКРАЇНОК...

"ZIK", 28 серпня 2017 року:

"ФСБ викрало сина українського офіцера, під виглядом зустрічі з дівчиною у Білорусі.

Колишній прикордонник Ігор Гриб, який займається створенням капеланської служби в силових органах, каже, що спецслужби Росії викрали його сина Павла під час відвідин Білорусі.

Про це повідомляє "Українська Правда" з посиланням на Фейсбук батька Ігоря Гриба. Також білоруські медіа вже підхопили цю новину, зокрема Белсат.

"24 серпня 2017 року мій син Павло (19 років) поїхав до міста Гомель на зустріч з дівчиною, з якою познайомився і спілкувався тільки в соціальних мережах, без особистого знайомства, спочатку в VK, а потім в Скайп, яка з його слів, мала приїхати на зустріч з Російської Федерації", - написав батько Ігор Гриба.

Він зазначає, що за домовленістю Павло мав повернутись в той же день. Коли на наступний день він не повернувся, батько поїхав до Гомеля на його пошуки.

"І там я з’ясував, що Павло знаходиться в розшуку за ст. 205 КК РФ (терористичний акт), ініціатором є ФСБ РФ по Краснодарському краю м. Сочі", - зазначає офіцер.

В Гомельській прикордонній групі Грибу заявили, що не мають жодної інформації стосовно його сина. Прикордонне керівництво зустрічатись із батьком відмовилось.

В той же час українська прикордонна служба має інформацію про перетин ним кордону через пункт пропуску "Нова Гута" (Чернігівська область, Україна) - "Нові Яриловичі" (Гомельська область, Білорусь).

"Таким чином стало зрозуміло, що ФСБ виманило Павла до Гомеля, під виглядом зустрічі з дівчиною та провело затримання", - пише також Гриб.

Офіцер підкреслює, що його син не брав участі в бойових діях на Сході України, і служити в силових структурах, за станом здоров’я, йому заборонено. Після військової агресії РФ проти України, він лише був активним дописувачем в соціальних мережах, часто не підбирав вирази відносно ворогів Батьківщини."

http://zik.ua/news/2017/08/28/fsb_vykralo_syna_ukrainskogo_ofitsera_pid_vyglyadom_zustrichi_z_divchynoyu_u_1157155"

Коментар Андрія Якименка:
Дівчини   н е   б у л о . Тобто, якась ФСБ-діваха у Скайпі балакала з довбнем (це якщо і текст, і відео були), але ця сука навіть не виїжджала до Білорусі!! "Стаціонарна приманка"!

29 серпня 2017 року

ІДЕОЛОГІЯ І ПРОФЕСІОНАЛІЗМ

ІДЕОЛОГІЯ І ПРОФЕСІОНАЛІЗМ *

* допис 29 серпня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Будь-хто, прочитавши мої дописи і перепоширення за 2-3 останні доби (та й раніше за весь час) переконається, що я постійно твердив про ФСБ-вкиди мислевірусів від Москви, про сіяння паніки і зневіри ФСБ-тролями, у тім числі у зв'язку з подіями на Східному фронті після Мінської зустрічі керівників держав 26 серпня 2014 року.

Я ніколи не наводив доказів.
Тому що ніяких доказів, ні фактичних, ні в юридичному сенсі я не мав.
Але я твердив про роботу комп'ютерної агентури Москви, тому що вірив у це, і ця віра була - і є - твердою на рівні доведеного знання про вказані факти.
Ось чому, не маючи жодного доказу, я не брехав!

Ідеологія, сповідувана мною, логічно приводила мене до висновку про веденння Москвою проти України кібер-війни.
Адже ж Росія - ворог!

Нарешті наша СБУ розкрила людям те, що й так було відомо і без доказів - війна проти України точиться і в інтернет-мережі.

Ось чому я закликАв: без паніки! спокійно! не йміть віри мислевірусам від ворога! публікуйте те, що бачите на власні очі!

"Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляє про поширення Федеральною службою безпеки Росії в інтернеті інформації для стимулювання паніки в українському суспільстві.
Про це він сказав після засідання Ради національної безпеки й оборони.
"18 спеціальний центр ФСБ Росії працює як спеціальна установа, де цілодобово майже 1,5 тис. людей... у соціальних мережах через роботизовані системи розсилання повідомлень... цілеспрямовано останні три доби розсилають повідомлення, тексти панічного характеру", - сказав він.
Наливайченко зазначив, що СБУ вживає всіх заходів для припинення таких дій.
Зокрема, удалося домовитися з корпорацією Google, щоб пошуковик не блокував на вимогу російської влади українські сайти й матеріали на відехостингу YouTube.
У той же час із адміністрацією соціальної мережі Facebook поки не вдається домовитися про блокування фейкових акаунтів російських пропагандистів.
Як відомо, Президент Петро Порошенко закликає українців не панікувати і називає ситуацію в зоні АТО складною, але контрольованою".

При цьому зверну увагу на те, що СБУ домовилася з Ґуґлом не блокувати українських матеріялів за вимогою Москви.

Фейсбук же вмовити ще не вдалося.
Бо єдина причина цього - Фейсбук-офіс Східної Європі РОЗТАШОВАНО В МОСКВІ!

ЗАКОХАНА І ЗНЕХТУВАНА ЦЬОЦЯ

ЗАКОХАНА І ЗНЕХТУВАНА ЦЬОЦЯ*

* допис 29 серпня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

"Мамина або батькова сестра називається тітка, тета, або цьоця" (Вікіпедія)

Ги. Антоніна Ульяхіна - голова Дніпропетровської обласної парторганізації "Батьківщини", рідна тітка нашої колишньої: прем'єрки, ув'язненої, кандидатки у президентки, досі керівниці партії "Батьківщина" Юлі Тимошенко - вже кусає лікті, що не вийшла заміж (у сенсі політичному) за Корбана чи то пак за його Укроп.

Ги. Ну-ну. Запам'ятаймо сльози нареченої, що усвідомила, як прорахувалася із парою своєю!.. Ги.

На світлині: Запізніле і знехтуване кохання цьоці Тоні (Коментар Тетяни Ульяхіної на Фейсбук-сторінці Укропу).

Еге, іще одне. Як же ж мені ріже зір, коли роблять граматичні помилки! Не поставлено коми після "жаль", перекручено посаду глави держави ("презЕдента"), нема твердого знаку (треба "обЪединились")... Та й коли вже юлепатріоти почнуть вживати українську!?

Додаток:
Антонина Ульяхина, серпень 2015 року, Фейсбук:
"Жаль что на выборах презедента наши команды не обеденились,а теперь не дай нам Бог сдать область!"