Перекласти (Translate)

18 березня 2017

ДИТИНЧА ПІСОЧНИЦІ

ДИТИНЧА ПІСОЧНИЦІ

Ярош знову проявився. Вигулькнув, як Пилип із конопель. І війну б він виграв би вже давно, і владу треба за горлянку тримати...

Дитинча ти, Дмитрику, що порпається у пісочниці!

Пам'ятаєте 2014-й рік? Ярош то на Київ хотів перти, то погрози-ультиматуми Порошенку-президенту виставляв... І як потім виявилося (а Якименко та інші знали від початку), Ярош виконував волю Його.

Він (велика літера!) - це КалоМойша (всі здогадалися?). І лікування в ізраїльських лікарів Ярошеві оплатили (які прилітали особисто до "Провідника Правого Сектора"!), і нечуваний ефір у ЗМІ Дмитрику давали... Це все робилося й платилося КалоМойшею.

От і зараз, коли КалоМойша оплачує "блокаду-на-крові", Ярош знову вигулькнув... Простежте, коли у Яроша в електронній декларації з'явиться Порше чи Секвоя, раджу.

Ярошеві завдання від КалоМойші - розбурхувати Україну. Чим гірше, тим ліпше. І побільше лайна на українського президента!

Війну б ти виграв би, дурнику!? Владу ти хочеш душити!? Візьми й души себе, баране! А хіба ти нині, як народний депутат, не влада!? То піди й повісься, йолопе!! Удуши себе!

Якщо "Провідник" не петрає, як його грають жиди, а сам "Провідник" ліпить пасочки в пісочниці, то пішов ти... в бухгалтерію, народний депутате Ярош! Іди, запалюй жидам Семисвічник на Песах!!

18 березня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: