Перекласти (Translate)

03 квітня 2017

ТРИ ОЦІНКИ ОДНОГО ХОХЛА

ТРИ ОЦІНКИ ОДНОГО ХОХЛА

Нещодавно в Америці від раку помер хохло-совітський російський поет Євтушенко.

Гордон, жид і громадянин України, 5-та колона Ізраїля в Україні, назвав упокоєння Євтушенка "епохою, що відійшла". Вслід за російськими виданнями з аналогічною оцінкою назвав, до речі.

Нічого дивного нема. Москалі тримали Євтушенка за оспівувача комуністичної (читай, російської) держави СССР, за підтримку анексії Криму та сепаратизму на Східному Донбасі. Жиди шанують Євтушенка за його вірш "Бабин Яр", де совковий поет цементував римами підмурівок жидівської легенди про Голокост і брехав про "злочинну участь" у ньому українських націоналістів (читай, всіх нас - українців).

Євтушенко був і вже навічно залишиться в Історії тим хохлом, тим Гнучкошиєнко-м (@Тарас Шевченко), який соромився, що він є українцем, і все своє життя доводив москалям, "што-он-тожє-русскій". За це він шанується в Росії і залишиться для Росії їхнім поетом.

Так само, як залишиться для жидів "ґоєм, що говорив жидівську правду" про Голокост. Варто раз ґою зробити прожидівський вчинок, і ти вже не будеш для них ворогом, якщо у подальшому не схибиш. Свіжим нещодавнім прикладом є Дмитро Ярош та Андрій Денисенко.

Дмитро Ярош, колишній провідник Правого Сектора (ПС), дружить з Бориславом Березою (жидом, народним депутатом України і громадянином Ізраїлю) та Корбаном, який в Ізраїлі переховується ("лікується"), поки спливає строк його судимости. Коли під час Майдану 2013-2014 років до Яроша підійшов Борислав Береза (який змінив своє прізвище з Бляхер), намагаючись примазатися до нової української патріотичної партії, авторитет якої зростав, і признався, що він жид, - "Ну, то й що?", - відповів Ярош і призначив Бляхера ідеологом (!) ПС! І цей Ярошів учинок був як вірш Євтушенка "Бабин Яр"! Ярош став жидам "своїм".

Андрія Денисенка, народного депутата України, жиди полюбляють за дружбу з Корбаном, за роботу на нього, за ізраїльські прапорці в Денисенкових руках у Дніпропетровську під час святкування Незалежности Ізраїля...

Жиди й москалі Євтушенка шанують кожен за своє, але однаково, бо їхні оцінки українців, українства загалом - збігаються. Євтушенко не вписується у поняття українства (читай, не є українцем за духом, вірою, ідеологією), тому Євтушенко для жидів і москалів назавжди є "своїм".

А народний депутат Надія Савченко навічно стала у жидів ворогом. Тільки за те, що вжила слово "жид" і "виділила" із жидів єврєєв. При цьому хитро як жиди назвали свого ворога ворогом України! Якби Савченко до цього випадку не зганьбилася у нас, а досі була героїнею, то жиди України змогли б нав'язати українським євтушенкам, ярошам і денисенкам, що Український Герой - не є Героєм українцям (тишком-нишком: "бо не любить нас, жидів")!

Українці до Євтушенка ставляться стримано, якщо не вороже. Дмитро Вовнянко, блогер, описав свою оцінку й почуття до Євтушенка і його віршів, як суперечливі...

Є ще одна оцінка, четверта, - різко негативна. Я так оцінюю цього поета! Не українець Євтушенко, а москаль! Нічого доброго для України він за життя свого не дав.

Тому - помер пропагандон, у хрін із ним!

Додатки:
Світлинами підтверджую свою статтю.

03 квітня 2017 року









Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: