Перекласти (Translate)

04 вересня 2017

ЩО Я ПОЧУВ У ГРИЦАКА

ЩО Я ПОЧУВ У ГРИЦАКА

Голова СБУ Василь Грицак учора (03.09.2017) на телеканалі "Прямой" наживо звернувся до голови ФСБ Росії Бортнікова.

Грицак звинуватив Бортнікова, що той готовий був підірвати власних громадян на території Росії, щоб розбурхати російських громадян лютою ненавистю до українців і дати привід для вторгнення в Україну і початку повномасштабної війни Російської Федерації з Україною.

"Ви перейшли червону межу, ви були готові підірвати у себе своїх російських громадян для того, щоб дестабілізувати ситуацію в Росії і дати підстави для вторгнення на територію України, для початку повномасштабної кампанії", - сказав Грицак у зверненні до керівника ФСБ.

"Ви до кінця усвідомлюєте, до яких геополітичних наслідків могли призвести ці дії? Ви усвідомлюєте, що за ці речі доведеться відповідати? Ви розумієте, що сьогоднішня чинна влада, у тому числі й Путін, не вічні? Ви розумієте, скільки проклять отримають ваші діти? У ваших силах це все зупинити. Зупиніться!", - заявив голова СБУ.

Соцмережі й Інтернет жваво обговорюють це звернення Грицака. Лунають вигуки від "Молодець, Грицак! Розкрив наперед плани Путіна. Тепер несподіванки не буде" до "Що, хохли, перелякались наступу Росії?".

Але у Грицака я чую зовсім інше!

"Ви розумієте, що сьогоднішня чинна влада, у тому числі й Путін, не вічні? ... У ваших силах це все зупинити", - дивлячися в очі Бортнікову через телевізор сказав Грицак російському ворожому "колезі" суть послання.

Грицак сказав: Ти маєш засобів прибрати Путіна! Йому все одно - дорога на Гааґу, а ти ж не бажаєш страждань своїм дітям після нього?

Саме це і є головним посланням Грицака до Бортнікова, СБУ до ФСБ!!

04 вересня 2017 року