Перекласти (Translate)

20 вересня 2018

ІЩЕ РАЗ ПРО ТУМГОЄВА

ІЩЕ РАЗ ПРО ТУМГОЄВА

Ось, додаткові пояснення по "Герою, АТОвцю, Захисникові і прочая-прочая Коломойському-Корбану-Савченко-Саакашвілі" - тьху ти! - Тумгоєву, "бєдному мальчіку", якого Україна, виконуючи запит Інтерполу та міжнародне право, видала Росії.

Як вам перелік "Героїв", га? Чи давно бараняче стадо малоросів, під'юджуване агентами ФСБ, ламало кордони, закони, державу задля посадження на трон чергової сволоти від Кремля?!

Штурм ГПУ не вдався, так тепер знову збираються на черговий майдан волоцюги, гниди і дегенерати з вимогою відставки генпрокурора Луценка (22 вересня у Києві), якщо він не звільнить свого заступника Єніна.

Ні, я постійно це кажу і знову стверджую: українському народові шкідлива демократія й свобода! За століття під московським ярмом ми втратили козацький дух відповідальности вільної людини.

Погодьмося, що українці спокійніше жили під імперським, потім під совіцьким чоботом! Так, ми скинули Москву з плечей! Але народу треба показати силу Києва! Державна влада України мусить придушити ложно зрозумілу бекаючим стадом волю!

Настане час, коли Держава жорстко вчинить з хуліганами, бунтівниками, політичним гноєм, які гальмують поступ до Великої Вкраїни!

19.09.2018

Додаток:
Лариса Вакульницька, 19.09.2018, Фейсбук:

«Так що там з Тимуром Тумгоєвим - ви ще пам"ятаєте хто це? Знайшли, де і як він Україну захищав?
Все що знайшлось: це дивна заява Захарова з Харківської правозахисної групи, що він воював, але приховував  в суді, щоб це не погіршило його становище в РФ, коли видадуть. Ріллі?
Якщо у нас  є закон, де ті, хто воював на нашій війні,  отримують на законних підставах посвідку на проживання (ст.4,п.19 закону Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства)  - то хіба на цій залізобетонній обставині не повинен адвокат будувати захист?
Чому ж Тумгоєв подався на "біженця"?

Якщо він так переживав за своє становище -  чому Захаров розкрив рота і почав стверджувати вже ПІСЛЯ  екстрадиції, що той воював? Шо би погіршити становище Тумгоєва?

А два свідка, які теж з"явились після екстрадиції, які стверджували, що воював - чому вони не давали свідчення ні в одному з 8 судів?  Ах, може теж не хотіли погіршувати становище Тумгоєва після екстрадиції?

Так що виходить: екстрадиція була небажана, але обставин, що її скасують представлено в судах не було.
Напрошується висновок: або екстрадиція для Тумгоєва була бажаною, або ... свідки брешуть.

Так вся буза була за вимоги перетворити Україну в відстійник всякого мутняка тільки тому, що воно припхалось в Україну з Мордору?
Як там: Єніна, Луценка в відставку? Аморально в РФ депортувати?
Так-так.
Відставка вже просто накипіла: злочинна влада (тм) депортувала в лютому 2018 злодія в законі Хасана (Домбаєва Заура - теж, мабуть, чечен чи інгуш).
Ну-мо, протестувати.

Не можна нікого віддавати РФ - потрібно надавати притулок і посвідку на проживання ВСІМ громадянам РФ, в т.ч. і релігійним радикалам і бандитам. 
Зробимо з України відстійник для вати і криміналітету (можна тільки уявити, скільки шпигунів, вбивць і диверсантів зашле РФ в разі прийняття Україною чогось подібного).
А як спокійно буде на вулицях наших міст, ах.

Ні, я не знаю виходу з цієї ситуації, але пропозиція Чубарова і радикальних моралістів видається  непродуманою.
Вихід  напевно є, але він явно не такий очевидний, як здається на перший погляд.

п.с. кажуть, що кавказька діаспора пообіцяла організувати Тумгоєву, за гроші природньо, легалізацію в Україні, але не змогла.  В цю версію логічно вкладається дивна поведінка Тумгоєва, який рік був на волі "під особисте забов"язання" і  вже маючи присуд суду про екстрадицію не втік в  третю країну.  Надурили пацана.
(спеціально нічого не пишу про його участь в ІДІЛ).

Цікаво, чи всі, хто позавчора вийшов під ГПУ - протестував щиро, бо піддався на емоційні маніпуляції, чи були "підмазані" земляками Тумгоєва?
Правда ж, Корч за покликом серця?:)

п.с.с. Але як задовбало, що емоції в нашому суспільстві біжать поперед здорового глузду.».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: