Перекласти (Translate)

20 вересня 2018

РОЗГРОМ ЛАКИЗИ

РОЗГРОМ ЛАКИЗИ

Нарешті народний депутат України Андрій Денисенко мені подобається. Щойно, як він покинув ка-манду КалоМойша-Корба-Філя, як одразу знову став українським патріотом, а не песиком на побігеньках у Корбана.

Що не стаття, то Денисенко лупа міського голову Дніпра (місто згодом буде перейменовано на Січеслав) Філатова і його багаторічного пана Корбана.

Ось - черговий розгром жидівського лакизи, брехуна й тварюки, - міського голови Дніпра Філатова.

Філатов локшину навішав на ослячі вуха ідіотів, які повірили, що завдяки Філатову у місті на Дніпрі (ріці) буде збудовано новий аеропорт. Денисенко файно так Філатове шмаркляве рило розмазав по його ж, Філатова, брехливій і ядучій слині!

Новий аеропорт у місті буде! Тільки Філатов до тієї справи матиме такий стосунок, як нардеп Мураєв (ще одна тварюка, ччорт!) до української України.

20.09.2018

Додаток:
Андрій Денисенко, 20.09.2018, Фейсбук:

«Пару слів про багатостраждалий Дніпровський #аеропорт, про скоре мурування-будування якого неодноразово повідомляли по всіх фейсбуках Філатов із Корбаном.

Як народний депутат, який просуває питання приєднання території Авіаторського, де мешкають мої виборці, включно з аеропортом у межі Дніпра, як людина, яка розуміє зміст і спрямовує рух документів у цій справі, мушу повідомити, що ці двоє, тобто міська влада Дніпра, не мають насьогодні і навряд матимуть у майбутньому хоч якесь до цього відношення.

Попри всі селфі з Ярославським, картонною фігурою Трампа і мельтішіння перед Порошенком.

Причина проста: #Авіаторське з аеропортом ще не в межах Дніпра, рішення про його включення Верховна Рада прийме ближче до нового року, а в міста немає жодних підстав навіть для проектних робіт на цій території.

Так що річної давнини тріумфальні заяви нашого мера після того, як за моїми зверненнями Дніпропетровська обласна рада передала місту житловий фонд Авіаторського, що ось-ось - і він все нам зробить, дорогим дніпрянам, - не більше, ніж мильні бульбашки і малювання чергової потьомкінської, тобто філатовської дєрєвні.

Адже, навіть після включення Авіаторського в межі Дніпра, будівництвом нового терміналу, якщо й займатиметься, то аж ніяк не місто, а власник старого терміналу, який вже давним-давно має власний затверджений проект будівництва на його місці нового. Тобто кампанія "Дніпроавіа", а якщо простіше – Ігор Валерійович Коломойський.

А щодо злітної смуги, то вона є стратегічним об’єктом, власністю держави, відповідно, її реконструкцією або будівництвом нової може займатися тільки держава коштом державного бюджету.

Між українською владою та головним дніпровським олігархом, на жаль, існує глибокий і досі неподоланий конфлікт бачень та інтересів, в тому числі - і щодо організації системи повітряних перевезень, одним із заручників якого став розвиток нашого аеропорту.

Вирішити цю проблему під силу лише державі, а ніяк не муніципалітету, навіть такого великого міста, як Дніпро. І про це добре відомо як Філатову, так і його старшому товаришу Корбану.

Ясно, що коли коня кують, а жаба лапу підставля, виглядає ця жаба більше, ніж кумедно.

Ясно, що мер, з його і так кволим рейтингом, – лише витратний матеріал для його господаря, а головне, заради чого ця солодка парочка розвішує цю клюкву про аеропорт на вуха нам, дніпрянам, - це гроші.

Не знаю, можливо, з підрядів, можливо з інших вигод, які за їхнього лобіювання мають отримати фірми котрогось з олігархів. Але точно не за чесну роботу на місто та державу.

Єдине, в чому я впевнений, що вся ця публічна неправда і підкилимне вовтузіння не тільки не сприяє, але й гальмує будівництво так потрібних Дніпру нових повітряних воріт.

Ну а я пішов писати чергове депутатське звернення, щоби законопроект про приєднання Авіаторського до Дніпра таки потрапив із Кабміну в залу Верховної Ради.
#захист_і_справедливість».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: