Перекласти (Translate)

11 вересня 2017

НАЦІОНАЛЬНА ПОРОЖНЕЧА СІЧЕСЛАВА

НАЦІОНАЛЬНА ПОРОЖНЕЧА СІЧЕСЛАВА

Тільки національно мисляча людина не побачить в Січеславі українства. Українства в Січеславі не існує. Навіть те, що Дніпропетровськ перейменовано було не на Січеслав, як вимагало українство, нова історична епоха та національне мислення, а на денисенко-корбансько-філатівський покруч Днєпр, навіть це уже підтверджує відсутність українства в Січеславі.

На кожнім розі, на кожнім кроці бачу три суспільні та ідеологічні сили Січеслава: Zhydy*, Москальство і третя "сила" - нульове, а то й від'ємне Українство, отож якого не існує.

На силі нині почуваються Zhydy. Це - Корбан, що "лікується" в Ізраїлі після засудження нашим судом за злочин проти держслужбовця Рудика, Філатов - голова міський, - zhyдівський прихвостень, лакиза, і Денисенко-посіпака у zhyдів, котрий позірним українством, мовою, статтями, виступами тощо прикриває українством оборудки міського Zhyдівства.

Друга сила - це Загід Краснов. Це - Москальство, 100 відсотків! "Дєнь Пабєди 9 Мая", "вєтєрани ВОВ" з падаркамі (а УПА не мала ветеранів?!), російська мова, нерозуміння Українців - це Краснов.

Отож, насправді в Січеславі б'ються Корбан і Краснов. Zhydy і Москалі. А українці перебувають у двох цих таборах, і в третьому - Національному, мізерному, що сходить на нема.

Українців не вважають силою обидва ці бійці - і Корбан, і Краснов. Найкраще справи йдуть у Корбана. На кожнім кроці є його мочилово Краснова. Ось, і плакатик до Дня знань Zhydy глузливо розмістили.

На світлинах:
Так, логотип Красновської партії "Громадська сила" взято в американської якоїсь школи, яка - ця школа - і не відає про плагіят. Але ж команда Корбана працює на відмінно! Так умокнути Москалів на святі їхнім писком у лайно!

* змушений вдаватися до такого шифрування, щоб Zhydy не видалили допис, ги. Застосовано сучасну транслітерацію кирилівки в латиницю (Правила транслітерації затверджено Кабміном, Ґуґл в поміч!).

01 вересня 2017 року