Перекласти (Translate)

10 лютого 2019

ГОЛОСУЙТЕ ЗА НАЦІОНАЛІСТА - ЗА ПОРОШЕНКА!

ГОЛОСУЙТЕ ЗА НАЦІОНАЛІСТА - ЗА ПОРОШЕНКА!

Я тут на сайті ВсіТут (нова соцмережа, українська, до речі) вже проголосував за Порошенка. До речі, на цій соцмережі маю і свою сторінку: https://vsitut.com/yakymenko/, пропоную підписатися, читати.

Так от, Порох, звісно, у голосуванні переміг (57%), але мене розізлила одна коза-коментаторка - Любов Сердунич.

Ця дурепа Сердунич розверзлася у верещаннях, що Порошенко не українець, а жuд, що треба голосувати тільки за націоналіста і українця Кошулинського, що Порошенкові вигідна ця війна, що він нагромаджує статки на цій війні, що він знищує на фронті українських патріотів за домовленістю з Путіном... Коротше, бачимо весь той свободівський набір проти президента України. І не має значення чи ця вівця Сердунич формально є членкинею партії Свобода. Може, вона і не в лавах партії, то неважливо. У широкому розумінні всі, хто мислить як Сердунич, всі, хто не вважає Порошенка націоналістом, а вважає його ворогом, тобто всі, хто повторює тупі свободівські мантри проти Порошенка, - той є членом партії Свобода!

І з такою "ідеологією", свободівці, з таким хохляцьким бидло-лохторатом, я віщую - ви, свободівці, не лише скотитесь до маргінальних верств населення, але й станете ворогами Української Держави!

Подумайте над цим, свободівці! І заспокойте ваших фанатичних і без клепки в казанку членкинь і членів, прихильників і активістів! А для цього ви, свободівці, самі мусите відкинути антипорошенкову риторику і вигадки про спільне знищення із москалями українських патріотів!

І закликаю вас, свободівці, і всіх виборців: голосуйте за націоналіста - за Порошенка, президента України!

10.02.2019





Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: