Перекласти (Translate)

29 листопада 2017

ХАМА ЗҐВАЛТУВАЛИ!

ХАМА ЗҐВАЛТУВАЛИ!*

* допис 29 листопада 2013 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Цього вам ніхто і ніколи не розкаже. Я навіть не знаю, чи був контакт у фізичному сенсі... Але Європа це б назвала однозначно - зґвалтування. Принаймні, політичне.

27 листопада 2013 року (до євросаміту) в одному з інтерв'ю телебаченню колишній президент держави Леонід Кравчук, коментуючи таємний політ Януковича до Путіна (пам'ятаєте, коли "наш" президент пропав?), сказав, що Путін прямо заявив Януковичу на цій таємній раді: Підпишеш Євроугоду - переглянемо кордони з Україною!

Така заява, нехай "дружньої" держави - кричуще порушення міжнародного права про заборону агресії, застосування сили чи погрози застосування сили!

З кримінального кодексу України, та й інших держав, дізнаємося, що зґвалтуванням називається вступ у сексуальний контакт (тепер не уточнюються статі "контактерів", можуть бути як різностатеві, так і одностатеві контакти) із застосуванням насильства, погрозою застосування насильства чи під час безпорадного стану жертви (зв'язана, спляча, в алкогольному, наркотичному безпам'ятстві тощо).

Усі ознаки вказаних дій (крім реального застосування насильства до Януковича - і то через брак доказів!) - присутні.

Знову ж таки уточнюю: мова йде про відносини двох держав та стосунки між двома керівниками цих держав, тобто, не фізичними особами, громадянами, а особами, що перебувають на державних посадах.

Доказів погроз, тиску, реальних, економічно необґрунтованих дій Росії проти України - достатньо! Це визнала не лише "жертва" - Янукович, тобто, за політичним масштабом, - Україна, але й Європа, про що говорилося і до євросаміту, і на самому євросаміті. Хіба сам ґвалтівник - Росія, Путін - цього не визнають. І ви гадаєте, що визнають? Я - ні. Вони ж так - "люблять"!

Жертва не лише не "написала заяву про злочин", не розголосила світові територіяльних погроз Росії, фактично - погроз війни!, але й змирилася з приниженням, хоча самій жертві "було боляче й неприємно". Жертва, виходячи з подальших її дій, навіть "погодилася на шлюб"...

Зекам відомо про суспільне положення пєтушков (зґвалтованих, у тім числі - примусово) у в'язницях - біля параші! Ніхто ні рук не подає, не спілкується, повне дно, життя - лайно!

І от ми й бачимо - жертва у Європі...

За повідомленням у своєму твіттері, прямо з Вільнюса, журналістки Крістіни Бержинської, на саміті Януковича "посадили у самий кут поряд із представником Білорусі. З ним ніхто не спілкується".

Ще нині ув'язнена Юлія Тимошенко під час президентської кампанії 2010 року розкрила тюремне погоняло Януковича - Хам.

Все викладене доводить -Європа сказала:

ХАМЕ, ТВОЄ МІСЦЕ БІЛЯ ПАРАШІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: