Перекласти (Translate)

04 липня 2017

НАРОД І ПАРТІЯ

НАРОД І ПАРТІЯ

Епіграф:
"Ми не виконуємо наказів держави. Нехай держава виконує наші накази! Не держава створила нас. Це ми самі створюємо її! Наш Рух живе. І його підмурівок - твердіший за камінь чи скелю! І доти, доки ми дихаємо, ми присвятимо свої життя нашому Рухові! І нестимемо відповідальність за нього, так само, як це робили ми раніше. До цих загонів приєднаються інші. І об'єднають усі місцевості Німеччини. І тоді вся ця величезна колона стане єдиною нацією! І рушить єдиним народом, повставши з уламків!"
(Адольф Гітлер, вождь німецького народу, канцлер Третього Райху; переклад з російської - ©Андрій Якименко, 2017).

"Народ и партия - едины!" (рос.; укр.: "Народ і партія - єдині!"). Це гасло, пам'ятаю, як мантру повторювали скрізь за Совітів. І усно, і на плакатах - наочною пропагандою. Хто мені заперечить нині, що Комуністична партія Радянського Союзу і радянський нарід були по-справжньому єдині?

Із величезним захопленням дивлюся документально-публіцистичні "Хроніки Третього Райху". Десять дисків куплено на піратських розкладках по всьому Січеславу (тоді ще - Дніпропетровськ, нині - тимчасово - місто Дніпро). Продавці казали, що відеодиски виготовляли у Ростові-на-Дону (Росія) та нелегальним способом завозили до України. Це ще до українсько-російської війни 2014-???? років. Зараз таких розкладок уже давно нема.

Двадцять серій військової кінохроніки гітлерівського Райху. Німецький звуковий супровід документалістики та націонал-соціялістичної ідеології і пропаганди. Англійські субтитри. Російський переклад-озвучка. І - національна Ідеологія! Так, німецька. Так, майбутня українська!

Коли дивлюсь на боротьбу між немічними трупами-каліками - сучасними українськими партіями - я розумію, що національні сили ми розпорошуємо внутрі країни, не спрямовуємо назовні. Зовні - дужий, хитрий і підступний ворог! Ворог з фахово впровадженою у суспільство рашистською пропагандою. Ворог з фактично єдиною державною політичною партією Путіна - Єдиною Росією. І цьому протиставлено наше розхристане, багатопартійне, демократичне нововрятоване українське суспільство...

І ми - навіть за таких умов! - зупинили ворога, б'ємо його успішно, і невдовзі викинемо геть з української землі!

І якою ж була б дужою і непереможною Українська держава за Єдиних партії, Ідеології, Нації, Вождя!!

"Ми створимо новий Національний Рух, що народить нову державу Українську. І підмурівком цього Руху буде міцна, як скеля, Ідеологія єдиного Народу, Мови, Нації, Держави і єдиного Вождя!"
(©Андрій Якименко, 2017)

04 липня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: