Перекласти (Translate)

20 червня 2018

НА СМЕРТЬ ХОХЛА

НА СМЕРТЬ ХОХЛА

Помер Іван Драч - поет, письменник, народний депутат багатьох скликань, а за вдачею своєю - хохол-малорос, який голосував за Декларацію про державний суверенітет України, вчиняв інші справді патріотичні дії (вже у післякомуністичну та незалежницьку епохи), але через своє хохло-малоросійське, бидло-ремиґаюче, тупо-воляче виховання й мислення став ініціятором позбавлення України ядерної зброї.

Нині багато, бачу, розвелося спогадів та мемуарів як Україну за епохи президентів Кравчука (1991-1994) та Кучми (1994-2005) нагинали раком та іншими йоґівськими асанами (позами), як США (у першу чергу), так і Росія, щоб Україна віддала ядерну зброю. Стратегічну ядерну зброю нас дотисли віддати... Але чому ви, тодішні державні мужі, віддали одночасно також і тактичну ядерну зброю, щодо якої вас, суки, не тисли?!. Вам, падлюки, коли ваша плоть уже зогниє у могилі, нагадають наші (і ваші!) нащадки ваш волячий хохляцький нерозумний вчинок!..

І у здачі ядерної зброї тоді зіграла трагічну ролю наша "українська" хохляцька гнила інтелігенція тодішніх ніноматвієнків, вакарчуків, кузьмів, івобобулів - цих плаксивих поето-письменників, тварюк, скотин, падлюк і моральних уродів - Іван Драч, Дмитро Павличко, Володимир Яворівський, ціла когорта іншої хохляцької блядотви!

В одному з останніх своїх інтерв'ю Іван Драч жалівся: "Я дуже мало досяг. Жалкую, що багато сил, волі, енергії витратив на політичні справи. Вони мало дають поживної людської радости. Якби я більше працював у літературі, то вона дала б мені більше радости!..". Ах, ти ж сволота! Через тебе, заразо, тепер гинуть українські герої на українсько-російській війні, яку ти фактично закликав в Україну своєю слимаковою безхребетністю та злочинним тюхтійством! Воно, диви, тільки наприкінці свого паскудного життя доперло, що вчинило антидержавний злочин проти України! Ото правда твоя - писав би ти віршики та оповідки, то й не був би проклятий наступним поколінням українців!

Ти, Іване Драч, є перший, хто на порожньому місці, геть без ніяких тисків чи розумних підстав, укинув у депутатський корпус віршомазів-дерЬмократів мислевірус про без'ядерний статус України! У липні 1990 року ти перший - кажуть, що з подачі Головатого, а, може, й ні (Головатий завбачливо тоді мовчав) - укинув заклик про тотальне знеядернення української Держави, що народжувалася в муках! Грушевський, бач, кінця століття, курва його мать!.. Той історик, гниль інтелігентська, теж подібне напочатку віку учинив - армію українську розпустив, яку так важко згодом Болбочан з Петлюрою збирали!..

Блогер Юрій Хорт про Драча писав (20.06.2018): "Внісши дану пропозицію [про без'ядерний статус України] до ВР УРСР він [Драч] ще додав: "Увесь світ стане на коліна перед Україною!". У результаті Україна на колінах перед цілим світом! І з протягнутою рукою."...

Земля тобі найтвердішим бетоном, Іване Драч, хохляцька паскудо, за нинішні смерті українських юнаків та юнок - героїв! - на фронті українсько-російської війни!

Це про тебе, Драч, сказав Український народ:
Здох Максим, та й біс із ним!

20.06.2018








Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: