Перекласти (Translate)

25 травня 2015

ЖИДІВСЬКО-МОСКАЛЬСЬКА ПОМСТА

ЖИДІВСЬКО-МОСКАЛЬСЬКА ПОМСТА

25 травня 1926 року у Парижі, Франція, жидівський терорист Шалом Шварцбард убив колишнього керівника армії УНР Симона Петлюру.

Насправді це вбивство було вчинено не ображеним жидом, а спецслужбами Москви - російськими радянсько-імперськими чекістами.

Але ідеологічне підґрунтя цього вбивства було по-москальськи єхидно-єзуїтським - мовляв, Петлюру вбито ніби помста за вчинені ним жидівські погроми в Україні.

Опустимо питання про відсутність самих погромів в Україні. Сам термін про жидівскі погроми - є москальським ідеологічно-політичним викрутасом. От погроми у Росії - ото були справжні погроми! Ні в яке порівняння з погромами "хохлятскими"!

Нині ми, наприклад, знаємо, що "укропы разбомбили весь Донецк, съели снегирей, а на вырезанные у пленных ополченцев внутренние органы, проданные пиндосам, накупили лаптей для голой-босой и трусливой укропской армии".

Ну, от уявіть собі, що вивчатимуть у школі наші діти про Героїв АТО, якщо - не дай, боже! - кирзовий смердючий кацапський чобіт закрокує вулицями Києва!

Тому й розігрують москалі століттями "жидівську карту" в Україні. І теперішня війна - не виняток. Укропи, як це всім відомо з кісільовських ЗМІ, крім того, що є фашисти, так ще й невиправні антисеміти!

Внести розбрат між народів - століттями випробувана тактика у москалів. Стратегія ж - запанувати над обома ворогуючими сторонами. Прийти, так би мовити, миротворцем, "помирити" ворогів методом примушення до рабства й панування над тими, хто програв. А програють тоді усі, крім москалів.

Але й жидів нам не слід вважати друзями! Немає друзів, коли мотивом дружби є пограбування друга!

От, ми ж пам'ятаємо, що "герой нашого часу" пан Коломойський так "безкоштовно" (як верещав про то Філатов) витратився своїми статками на армію, що навіть не забув провести тендер із самим собою і отримав плату за солярку, "безкоштовно" видану на фронт... І мільярди гривень з нафтопідприємств, які вони ще не сплатили до бюджету, Коломойський-утікач до США досі пригальмовує поставленими ним керівниками державних (!) підприємств...

Також ми не забули як цей жид "шукав диверсантів" в "Укрнафті". Вигнали його, нарешті, до Америки. І от, наприклад, знаходиться якийсь неврівноважений месник-жид, якого Москва натравить на президента Порошенка. Мотив: "Навіщо Порох здійснив погром коломойських підприємств!?". Як ви думаєте, чи буде хто за двадцять літ по тому проводити розслідування чиї то підприємства? Москва напише у підручниках, що Україна забирала власність у жидів і якийсь "еврейский патриот" таки не витримав і вбив Фашиста України (Порошенка) за погром!..

Зрозумійте, українці, хоч так, хоч так, а не є нам друзями ні жидва, ні москальня! Хоч що робіть, а помста від них - буде! І не має значення - за що!! Придумають "погроми", "Укрнафту" чи непроданий "Рошен"...

Тому пильнуймо! Повторення Петлюри, Коновальця і Бандери (їх убивство) в сучасній Україні допустити нам не можна!

Краще вже вчинити по-справжньому погром! Хоч не так душа болітиме: За що століттями нам мстяться жиди і москалі!

25 травня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: