Перекласти (Translate)

01 жовтня 2017

ЧОМУ ПРАВИЙ СЕКТОР НЕ БУДЕ В ПАРЛАМЕНТІ

ЧОМУ ПРАВИЙ СЕКТОР НЕ БУДЕ В ПАРЛАМЕНТІ*

* допис 01 жовтня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук
* з коментарями 1-2 жовтня 2014 року під дописом
* з приміткою Андрія Якименка 01 жовтня 2017 року

Правий Сектор як партія не буде представлений у парламенті за результатом виборів 26 жовтня 2014 року.
При цьому я допускаю, що окремі члени ПС можуть стати нардепами у мажоритарних округах.
І винуватити ПС може тільки самого себе.
Які ж причини швидкого падіння ПС, що невдовзі настане, після гучного злету на Майдані?

1. Різкий і гучний злет популярности ПС стався на Майдані у січні-лютому 2014 року. Власне, фактично та організаційно ПС народжений Майданом. Яскрава зірка. Політична комета, що швидко зникає. На небі стало світять лише давновідомі зірки.

2. Ядро ПС складає громадська організація "Тризуб" ім. Степана Бандери. Голова ПС Дмитро Ярош - сам є породженням Тризубу. За понад 20 років свого існування Тризуб ніколи не брав участи у політичній діяльності, недалекоглядно недооцінюючи легально-правові методи боротьби. "Ми прийдемо до влади іншим, позапарламентським шляхом" - ідеологія Тризубу. Звідси - двадцятилітній відтік з організації патріотичних членів, котрі хотіли би зреалізуватися у політичній боротьбі, а не лише у спортових вишколах на природі. Таким чином, ПС має у своїх лавах вихованих багаторічним запереченням доцільности політичної боротьби активістів.

3. Участь у травневих 2014 року президентських виборах є комедійний фарс ПС. Керівник ПС Ярош оголосив після своєї реєстрації кандидатом у президенти, що братиме активну участь у війні АТО, кинувши на самоплив виборчу кампанію. Зайвий доказ недооцінки та ігнорування держави як бюрократичної, але необхідної інституції суспільства. Також це є зайвий доказ подальшої тенденції на слабку участь або навіть самоусунення ПС від грамотної політичної активности надалі.

4. Наявність у керівництві ПС, зокрема на найважливішому напрямку - ідеологічному, представників інших ідеологій та агентів закордонних розвідок. Борислав Береза очолює ідеологічний напрямок ПС, є жидом, деякий час жив в Ізраїлі і навіть був громадянином цієї держави. Досі не спростовано публікацій у Мережі щодо ізраїльського громадянства Берези, його колишнього подвійного прізвища Бляхер-Береза, належність Берези до ізраїльської розвідки Моссад. Повзучою методою з ПС вихолощується українство - як організаційно, так і ідейно.

5. Фінансування ПС олігархічними структурами, принаймні Коломойським та його ПриватКомандою з Дніпропетровської ОДА. Сам по собі факт цього фінансування, підтвердженого речником ОДА і Коломойського Філатовим, не є "політичним гріхом". Більше шкоди українському рухові завдає цей факт, навіть не спростований, а хоча би пояснений речниками ПС, ідеологічно. Суспільство знає, що ПС виконує накази Коломойського. Коли Філатов оголосив їм вимогу "зникнути з області", активність ПС різко упала. Перевірка міцности новообраного президента Порошенка з боку Коломойського теж проводилася через ПС смішними і нездійсненними погрозами Яроша походом на Київ. Участь ПС в усіх юридично сумнівних "сміттярських люстраціях" в основному проти держчиновників (урядовців, прокурорів), невгодних Коломойському і його "команді", та інші факти - зайвий тому доказ.

6. Участь Добровольчого корпусу ПС в операціях АТО широковідома в основному із джерел ПС, сайтів і ЗМІ, близьких до Коломойського, з публікацій членів ПС у соцмережах, з пропагандистських матеріялів росТБ. Цього вкрай недостатньо. Потрібні альтернативні джерела доказів, у тім числі від офіційних військових інституцій держави. Поки їх нема залишаються і запитання, і навіть сумніви не так у самому факті участи, як у шаленій і результативній воєнній активності ПС.

7. Демонстративне ігнорування у ПС мовного питання. Переважна кількість членів ПС, навіть ідеолог Береза, - російськомовні. І ПС не пояснює цього факту тимчасовістю моменту. Навпаки, ніщо не свідчить на користь того, що Правий Сектор матиме державною політикою закріплення української мови в усіх сферах життєдіяльности, у тім числі, у побутовому чи внутріпартійному спілкуванні.

Таким чином, все викладене доводить, що Правий Сектор не потрапить до парламенту через нерозуміння і невтілення у життя революційних очікувань українського суспільства.
Особливо наголошую - саме української частини нашого суспільства, тобто тих, вірою яких є українство.

Якщо ПС не виправить свою внутріпартійну кадрову політику, не внесе змін до партійної ідеології, не вступить у тривалу і багаторічну реально політичну діяльність, то найближчим часом ПС опуститься до рівня свого попередника - громадської організації Тризуб.

І тоді суспільство, ніби прокинувшись із летаргічного сну, здивовано виявить, що Правий Сектор, цю патріотичну організацію щирих українців, підступно (щодо українців), але розумно (щодо себе) використало для реалізації своїх національних потреб українське жидівство в особі так званої ПриватКоманди.

Коментарі 1-2 жовтня 2014 року:

Виталий Кодря:
- Маячня

Андрій Якименко:
- Кодря, це єдине заперечення з вашого "глибокого аналізу"?

Виталий Кодря:
- Ні) не маю часу. Ви в якій партії?

Виталий Кодря:
- Вибачте, не маячня, а тупа тенденційність

Андрій Якименко:
- Кодря, за аналогією з вашими виперДлами: на маячню і тупу тенденційність не відповідаю.

Василь Марущинець:
- Андрію. Я того Кодрю НЕГАЙНО заблокував - нєкагда мені ще на виховання розводитися.

Виталий Кодря:
- Дякую

Anatolij Vlasjuk:
- Андрію, більш дилетантського розуміння сутності Всеукраїнської організації “Тризуб” імені Степана Бандери та взагалі українського націоналізму я не читав. Це не тема для дискусії, бо Ви далекі від українського націоналізму. “Тризуб” - це орденська організація, такою й залишилась. Правий сектор виріс як протиставлення “Свободі”, де розуміння українського націоналізму теж нульове. Загалом суспільство зараз ніколи не проголосує навіть за “правильних” націоналістів, бо націоналізм у нас заглушений капітально. Щодо жидівського сліду в українському націоналізмі як і загалом в Україні, так він, безперечно, є, але, повірте, зовсім не там, де ви шукаєте. Раджу знайти на сайті “Бандерівець” мою книгу про Василя Іванишина, який стояв біля витоків “Тризубу” й сучасного українського націоналізму. Раджу також прочитати його праці, де в популярній формі все пережовано. Звісно, треба й самого Степана Бандеру перечитати, інших класиків українського націоналізму. А якщо глибше вникнути, то треба досконало знати творчість Тараса Шевченка. Ви розумний чоловік, зумієте це подолати, а не наполягатимете на власному невігластві на радість анти-українцям.

Андрій Якименко:
- Анатолію Василюк, більш дилетантського розуміння мого допису я ще не читав!
Жодного спростування, крім: "Мене почитайте!".
Ну, що ж, мені все цікаво, почитаю.
Але навіть ви, котрий загалом мене підтримує, не второпали, що "Націоналізм - це віра і керівництво дії!" (трішки за Леніним).
І Бандеру, в Донцова, і Ребета і - несть їм числа попереднім пророкам - я читав. І читатиму далі.
Але то був націоналізм того часу.
Час міняється, міняється і ідеологія Націоналізму.
Я вношу свою лепту.
Ви цього іще не второпали.
Шкода...
І, до речі, Правий Сектор не потрапить до парламенту.
Чому?
Перечитайте мене знов!

Anatolij Vlasjuk:
- Я вашого прізвища не сплутав. Та й серед ідеологів українського націоналізму вас не помітив. Де ваша лепта - дідько його знає. Звісно, що Правий Сектор не потрапить до парламенту. Хіба я сперечаюсь? Я не казав читати мене, це книга інтерв"ю Іванишина, тож почитайте його. Ленін до націоналізму має такий стосунок, як морські свинки до моря і свиней. Не збираюся з вами сперечатися. Ви далекі від націоналізму. Ті, кого ви критикуєте, мовчки вам аплодують. Бувайте!

Андрій Якименко:
- Анатолію, я вас вважав глибшим аналітиком.
Але ви лише по вершках, мабуть, фахівець...
Ісуса і Мухаммада теж вважали розкольниками.
Це так, до слова.
Тому не вам вирішувати що є Націоналізмом.
І, крім того, ви так і не спростували своїми аргументами мою неправоту.
Ні, ви мене не переконаєте.
Я вірю в те, у що вірю.
Але я б тоді, принаймні, розібрався б хто ви є.
Ви ж у мені розібралися по-своєму?
Те, що "розібралися" бездоказово - то дурня.
Де ж ваші аргументи, що Якименко неправий у дописі?
Вже котрий ваш коментар нема цих аргументів.
І їх не буде.

Anatolij Vlasjuk:
- Я не можу сперечатися з новітнім Ісусом. Амінь.

Андрій Якименко:
- :-) Краще наверніться!
Станете новітнім Апостолом.
:-)

Андрій Якименко:
- Джой, можете не читати. Пишу не вам. Коломой з командою робить правильні речі... для жидівської діяспори. Не в етнічному складі УПА справа. В УПА усі робили правильні речі. Але якби УПА перемогла, почалося б те, що нині - післяупівська коломойщина. ПриватКоманда скоро покаже таким, як ви, недалекоглядним, хто є ху в ізраїльській Україні. На жаль, ви Кобзаря, як видно, не читали...

Свит Юа:
- Стосовно УПА, Мій дядько, який був там і загинув десь у Карпатах, ще у 1945 році, прийшовши на пару годин у хату, сказав: УПА не переможе - там дуже багато зрадників! Та сама картина і з ПРАВИМ СЕКТОРОМ! Задумайтеся, де, коли і ким він створений. І яка його роль була на Майдані. А найбільше для чого? Так, туди іде багато людей, які вірять в ідею національного спротиву і служать Україні! Євреї ішли в УПА від безвиході, або ті, яких врятували від німецьких розстрілів - це теж свідчення очевидців, а я цієї темою цікавлюся давно. ЄВРЕЇ ненавидять НАЦОНАЛІЗМ, бо 2000 років не мали своєї держави, а тому саме вони найбільші противники націоналізму. І те, що в РОСІЇ відбувся переворот, всім відомо чиїх рук справа. І агентура, і підкуп  - це породження юдейства!!!! Згадайте, коли вони заходили в Палестину, який терор влаштовували, а потім самі сказали, що переможуть, підкуповуючи арабів і ще кого треба. І вони добилися свого - отримали державу, вигнавши людей із їхньої прадавньої землі. А під час війни мріяли про таку державу в Україні - це, думаю, теж відомо. Чому не отримали, це окрема тема.

Андрій Якименко:
- Світ Юа, пишете щиру правду!
Єдине пояснення дій тих, хто так не мислить - ВОНИ Є ВОРОГИ!
І не має значення чи хтось щиро помиляється, чи є проплаченою гнидою!
Спасуться, якщо навернуться!

Свит Юа:
- У КОЛОМОЙСЬКОГО особлива МІСІЯ в Україні - народ цього ще не допер. Ці події, як ніколи, показують сучасникам, чому українці в такому гівні - купи не тримаються, а надіються, що їм жиди збудують незалежну державу і ведуться на усі провокації!!!!

Примітка 01 жовтня 2017 року:
Фейсбук нагадав мені цю публікацію. Я перечитав свій допис і коментарі. І вкотре я переконався - я безумовно мав правдиву рацію щодо подій в державі! І Час це невблаганно доказав!

01 жовтня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: