Перекласти (Translate)

04 квітня 2017

ПАДЛЮЧА І ПАСКУДНА ГНИДА

ПАДЛЮЧА І ПАСКУДНА ГНИДА*

* допис 13 лютого 2016 року, Андрій Якименко, Фейсбук

ІскПерд в усіх без винятку галузях знань, таємний агент Кремля, яскравий представник П'ятої колони Москви, що рядиться в рясу патріота, принципово кацапомовний журнаШлюх і просто падлюча і паскудна гнида Юрій Бутусов продовжує поширювати свої антидержавні та антиукраїнські виПердли на своїй Фейсбук-сторінці.

Ну, от, провівши безліч додаткових неймовірно складних експертиз, здійснивши глибоку оперативну роботу, слідство, нарешті, знайшло і визначило зброю, з якої убивали Небесну сотню. Доведено, що ці убивства здійснювала чорна рота Беркуту під керівництвом Садовника, що втік з України з-під домашнього арешту, зрізавши судового браслета. А двох беркутівців з цієї роти, що не встигли розчинитися в Росії, досі судять. Досі складність довести їхню вину полягала у відсутності  зброї вбивства. Тепер зброю визначено. Убивці не уникнуть покарання.

Науково-процесуальне визначення зброї вбивства - надзвичайно складна річ! Щоб пересічний читач зрозумів складність експертизи, слід уявити, що потрібно за десятками годин відеозйомок визначити особу кожного беркутівця-вбивцю, які були у масках, співставити місце і час (аж посекундно!) стрільби із пораненням чи загибеллю майданівця-героя, знайти кулю (якщо її збережено), якою спричинено смерть, знайти зброю, з якої стрілялося, провести трасологічну експертизу (коли пошкрябини на кулі збігаються з особливостями дула конкретної снайперської рушниці)... І все це закріпити протоколами вилучення всіх цих предметів, протоколами допитів, протоколами експертиз і т.д.

Ну, от не принесе ж прокурор на суд кулю, витягнувши її з кишені, і не скаже: нею ось ним убито героя. Слід допитати патологоанатома, який вилучав цю кулю, зафіксувати протоколом його показання, зафіксувати протоколами допити десятків людей де, коли, хто бачив загибель майданівця, точне (точне!) місце зі схемами і фотозйомкою, зафіксувати протоколами допитів хто виносив загиблого з поля бою, хто доставляв до моргу і т.д. Треба доказати науково (на-у-ко-во!), що ось цю кулю, вилучену з серця героя, було випущено ось із цієї рушниці ось цим беркутівцем-убивцею, котрий стояв ось саме тут (схеми, плани місцевості, фототаблиці, відеокадри) і вистрелив саме у цей час (день, місяць, рік, година, хвилина, секунда)...

Уявили море, ні - цілий океан! - процесуальної роботи, томи протоколів та експертиз? Уявили, чому так довго іде слідство? Уявили, що убивці не сиділи, склавши руки, а знищували накази про зачистку Майдану, накази про видачу зброї, журнали видачі зброї із їхніми підписами, втікали врешті-решт з України?..

І от, коли з'явився перший-ліпший результат і президент отримав від генпрокурора прилюдний звіт (ну, ви ж кричали: президенте, коли звітуєш?!), знаходиться паскудна і заюшена від ненависти і підлости до всього українського москальською слиною Бутусова харя, що верещить: ЦЕ ВСЕ ПІАР!

Піар, свиняча пико?! Піар, заразо із Кремля?!

Ні, я шкодую, що ми не маємо інквізиційного процесу! На дибі чи на колесі Бутусов нам би розказав, чому він валить президента і державу!..

А, взагалі, до Конституції нам слід увести правовий інститут, що Україна є національною та ідеологічною державою. Тоді таких бутусових ми виявимо ідеологічно, як у цій моїй статті. І знищимо їх без проведення усіх наведених кримінально-процесуальних процедур. Адже ідеологічний ворог сам себе чудово викриває. Потрібно лише з ним заговорити або прочитати його допис у Фейсбуці!

На світлині: Безліч (навіть патріотичних!) інтернет-видань виклали Бутусів висер у бутусовій "інтерпретації", на жаль...

07 лютого 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: