Перекласти (Translate)

28 серпня 2017

КОЛОМОЙСЬКИЙ РОЗЛЮТИВСЯ

КОЛОМОЙСЬКИЙ РОЗЛЮТИВСЯ *

* допис 28 серпня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

"Фантомас разбушевался" ("Фантомас розлютився") - мій улюблений французький фільм-комедія з давноминулого радянського дитинства.
Фільм розказує про Фантомаса - підло-паскудне людино-подібне створіння із гидко-зеленою головою, тобто маскою, що закриває обличчя, потилицю, маківку, вуха і шию, і який викрадає людей та науковців для дослідів зі створення способу запанувати над світом і людством, та відважного поліцейського - комісара Жюва - у чудовому акторському виконанні Луї де Фюнеса, котрий безстрашно ганяється за Фантомасом і рятує людство від цього чудовиська.

Саме про Фантомаса, що розлютився, мені згадалося відразу, як я побачив, що Коломойський почав мочити на телеканалі 1+1 народного депутата Анатолія Гриценка.
Раніше мочилово почалося і щодо народного депутата Олега Ляшка.

Так розумію, виходячи зі спогадів про вказаний фільм, невдовзі почнеться викрадення людей і народних депутатів.

А чого можна ще чекати від Коломойського, що розлютився?
Те ж саме, що й від розлюченого Фантомаса!

Анатолій Гриценко:
"Коломойського ж навіть не пам'ятаю, коли останнім часом згадував, а наживо так взагалі не бачив. А тут раптом така шалена "медійна увага" до мене і нашої партії на Плюсах Коломойського? Вибори за два місяці. Усвідомили олігархи, що наша партія матиме у новій Раді фракцію. Не їхню фракцію. Купити? Неможливо. Контролювати? Без варіантів. Це олігархів насторожує, не звикли вони до такого. Напевно тому вирішили "мочити" завчасно. "Секретні матеріали" на каналі Коломойського повідали виборцям, мовляв, Гриценко – підступний злодій і хабарник, шалено любить гроші, в армії крав мільйонами, проект Льовочкіна, хоче зробити його прем'єр-міністром, аби потім разом з Льовочкіним повернути в Україну кривавого диктатора Януковича і його злочинний режим... Скажете: не звертайте уваги – бред сивой кобылы? Напевно. Але ж чомусь витрачають Коломойський з Ткаченком (керівник 1+1) на той чорний PR чималі гроші й вечірній ефір у prime-time. Чи не єдина правда в тому брехливому сюжеті - це те, що "Громадянська позиція" справді матиме фракцію в новообраному парламенті. І за те вам дякуємо, панове Коломойський з Ткаченком".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: