Перекласти (Translate)

02 травня 2018

ПРО ЧАБАНІВ, ОВЕЦЬ ТА БАРАНІВ


ПРО ЧАБАНІВ, ОВЕЦЬ ТА БАРАНІВ

Фейсбук, полеміка 1-2.05.2018 у коментарях до допису Андрія Якименка "Відповідь для Воно" (01.05.2018, Фейсбук).

«Maxim Krutko:
- Я слідкую краєм ока за двома персонажами.  Баба Іра якою б мовою не писала якою б мовленнєвою nazi не була – комсомольський значок (а точніше його татуювання) їй не вивести.
А цей бородатий просто тролить стару комсомолку.  Сподіваюся проходять часи, коли перший ліпший чикатіло може сховатися від відповідальності гучніше всіх репетуючи про мовні питання. Мені відомі 100% україномовні іуди нашої держави. От же ніхто не змусить мене необхідну і достатню умову плутати (я  про мову).

Андрій Якименко:
- Maxim Krutko, ви верзете хуйню! Не жартую. Можете самозабанитися від мене. Називати Ірину Фаріон бабою Ірою та nazi (у негативному сенсі) і плести пиздотину про Національну Віру може тільки дебіл або політичний підарас. Можливо, ви погодитеся колись зі мною. Якщо ні, то мені похуй, як і ваша словесна блювотина. Ліпити до Фаріон комуно-комсомольське минуле можуть лише дегенерати. Я все сказав. Ідіть ви геть! :)

Maxim Krutko:
- Дивна необачність і нерозбірливість, мабуть, таки самозабанюсь. Ніщо крім тривалого часу гарантовано не палить агентуру. Ви на агента якось не тягнете  (занадто емоційні у висловлюваннях), а от пані Ірина –  цілком. Кілька її дореволюційних фейлів і синхронів з регіоналами добре запам'ятали уважні спостерігачі. Відома  вразливість – приходиш з усіма бездоганними зовнішніми ознаками патріота і перед тобою відкривають фортеці, облога яких тривала роками. В нас не так багато фортець і обмежена кількість ти хто їх обороняє. Вчитися на власних помилках БУЛО ЗАПІЗНО ще нашим прадідіам.

Андрій Якименко:
- Maxim Krutko, я не вважаю вас ворогом, чесно. Ви просто заблукала вівця, правда. Не жартую. На жаль, вівцІ ніколи не допре, що не баран в отарі головний, а чабан. Ото Ірина Фаріон - то є чабанка. Вівцям-баранам того не доперти... Тут проблема в тому, що майже весь сірий і тупий український люд - то вівці й барани. Ото як ви. Коли якименки та фаріони говорили вівцям, що Росія - ворог, то овече стадо бекало, жувало травку і не петрало нічого. Коли діти тих овець почали гинути на фронті, то овече стадо спохопилося: "А Росія таки ворог!". Ото щось подібне і у вашому ставленні до Ірина Фаріон. Ми тут беремо цей конкретний випадок. Ви не вірите в той Націоналізм, який вона пророче. Причина: ви - вівця. Або баран. То не має значення. Факт, що ви - в отарі. Ні Якименко, ні Фаріон не є агентами чи ворогами. Вони - пророки. Ваші внуки вдячно принесуть до наших пам'ятників квіти! ©Запам'ятайте коментар!».

02 травня 2018 року 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: