Перекласти (Translate)

12 квітня 2017

БОРЯ-МАТЕМАТИК

БОРЯ-МАТЕМАТИК

У місті Січеславі (тимчасово називається м. Дніпро) нині завершилася за 2 години сесія міської ради.

Я не депутат міськради (але депутатський стаж маю, усе бачу й розумію з півкадра), та показ наживо переглянув. Ну, що я скажу?.. Народ - це стадо! Тільки таке стадо нашого міста могло обрати на голову Борьку Філатова...

Сесії, взагалі-то, не було. Активність опозиції не допустила. Міський голова оголосив про початок сесії, заграв славень України, опозиція кинулася та оточила трибуну і крісло голови разом із ним.

Не буду переказувати суперечок біля крісла. Врешті-решт опозиція пішла із зали. Голова Філатов хвилин зо 20-ть верз у мікрофон для "уважаемых жителей нашего города", що "теперь всем видно, кто срывает сессии, на которых мы не можем рассмотреть важные вопросы для горожан".

Ну, якийсь пересічний містянин, може, і повірить такому голові. "Яка сяка-така у раді опозиція!", - він скаже.

Але погляньмо на це питання не очима мера-брехуна. В електронному голосуванні перед сесією зареєстровано було 32 депутати. Щоб був кворум треба депутатів 33. Але Філатов сесію таки почав, заграв славень і т.д. Як так може бути? Дуже просто: Борька-мер до 32-х депутатів додав... себе, коханого! І вийшло скільки? Тридцять три (33)!

І як ви думаєте, опозиція могла це проковтнути? Всі вибігли до крісла і трибуни... Далі вам відомо вже.

То хто ж сесію зірвав?
"Той-хто-на-хую-усіх-вєртєл"!
Правда, Борю-математик?

На світлинах:
Мій коментар, коментар депутатів.

12 квітня 2017 року


Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: