Перекласти (Translate)

05 квітня 2017

ЄФРЕМОВ ПЕРШИЙ. КОРБАН ДРУГИЙ

ЄФРЕМОВ ПЕРШИЙ. КОРБАН ДРУГИЙ*

* допис 15 лютого 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Як пам'ятаємо, улітку-2014, коли голова Держкомзему Рудик приїхав до Дніпропетровська призначати нового голову Дніпропетровського обласного комітету земельних ресурсів, то він був викрадений, побитий, принижений ПриватБатальйоном Дніпропетровської ОДА і, як стверджував сам Рудик, у підвалі облдержадміністрації його навіть допитував сам заступник голови ОДА Геннадій Корбан.

Перед цим ганебним злочином, вчиненим проти київського урядовця Державного комітету (!), Сергій Рудик відвідав у шпиталі, лікарні поранених у зоні АТО українських бійців, роз'яснював їм нове законодавство про безкоштовне надання усім учасникам АТО земельних ділянок, що було розроблено Держкомземом (не ОДА!).

Отака "піар-реклама" ("реклама" законодавства? маячня!) не сподобалася ПриватнійОДА - Коломойському (голові ОДА), Корбану (заступникові голови ОДА) та іншим, "і прімкнувшім к нім", як-от Андрію Денисенку (нині народний депутат), котрий теж брав ганебну й підлу участь у паплюженні київського урядовця на прес-конференції, миттю скликаній того ж дня, щоб звести наклепи на Рудика, що він регіонал (насправді свободівець), що він корупціонер (сучі ж брехуни!), що Рудик добровільно пішов служити за виписаною Корбаном "повісткою" у зону АТО (повістки видає військовий комісар!), навіть поїв там солдатської каші, що Рудика вже відвезли на фронт (насправді ніхто його нікуди не возив) і т.д.

Ну, такої ганьби, якої наклав на себе дніпропетровський "національний" активіст Андрій Денисенко, йому, мабуть, не змити довіку!
Використали тебе, Андрію, як аптечну ґумову штуковину!..

А от щодо Коломойського і Корбана - окрема річ.
Звісно, їм як кістка в горлі - був цей приїзд земельного урядовця зі столиці!
Ще чого!
Забере ж він усю "славу" від ДніпроОДА!
Це ж учасники АТО повинні знати, що лише ПриватКоманда (і лише вона!) розробляє всеукраїнські закони, роздає землі, рятує Україну!

От тому і вчинено було із Рудиком весь цей цирк і фарс (прес-конференція та інше), оббріхування, побиття і викрадення, тобто злочин.

Інтелекту у ПриватКоманди - майже нуль!
Як писалось в Інтернеті: "Усе, до чого докладають рук Беня й Гена, перетворюється на рейдерську атаку".
Ну, такий у "рятівників країни і усього світу" інтелект!
Інакше мислити вони не вміють...

Єфремов теж вважав себе непотопельним.
Шокін, генеральний прокурор, думає інакше.

Не маю сумніву, що злочин з Рудиком теж колись завершиться судом.
Корбан піде другим.
Недаремно ж Корбан так боїться слідчого, що навіть слід було зорганізовувати групу депутатів, медійний фарс в обласній прокуратурі, наїзди на Федика (тодішній облпрокурор), щоб заявити (не на протокол же!), що хоче спілкуватися з генпрокуратурою!

Ну, що ж...
Новий генпрокурор чекає в кабінеті...

... А щодо землі захисникам Вітчизни - читайте.
Землю Київ, який єдиний видає закони (не провінція ж дніпропетровська!) надасть усім Героям і членам їх сімей!

"Станом на 14 лютого територіальні органи Держземагентства спільно з органами місцевого самоврядування надали дозволи на розроблення землевпорядної документації щодо відведення учасникам АТО та членам родин загиблих на сході України військовослужбовців 13,896 тисяч земельних ділянок.
Про це йдеться у прес-релізі Держземагентства".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: