Перекласти (Translate)

23 березня 2017

ПОПАНДОПАЛО І ВРУ. БАЛАЧКА ІЗ СОБОЮ

ПОПАНДОПАЛО І ВРУ. БАЛАЧКА ІЗ СОБОЮ*
* допис 23 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

"Держава ніколи не отримає дивідендів від "Укрнафти"!" - так заявив голова Дніпропетровської ОДА, олігарх, "рятівник України", "ґєрой нашево врємєні", багатопаспортний громадянин світу Ігор Коломойський.

Про це він сказав на засіданні Спеціяльної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації 4 березня 2015 року.

"Ніколи не отримаєте", - сказав Коломойський про дивіденди.

При цьому Коломойський розвинув цілу теорію на пояснення своїх слів, що він буцімто не отримує від "Нафтогазу" платні за газ і що будь-хто, призначений у керівництво державного підприємства (!) "Укрнафта", за тиждень стане працювати на Коломойського.

"Так, бельгієць або грузин рівно через тиждень будуть моїми. Знаєте чому? Тому що я конструктивний і роблю все для цього підприємства. Тому що я в цьому підприємстві, щоб заробити собі гроші і попутно державі", - сказав Коломойський.

Як можуть "бельгієць чи грузин" стати підлеглим Коломойського - чи то під тиском, чи то за хабарі, чи то через погрози і шантаж - того наш "герой" на пояснення такої своєї безапеляційної заяви нічого не сказав.

На пам'ять відразу спадає радянський кінофільм "Свадьба в Малиновке", де Попандопало "справедливо" ділив усіляке дрантя зі скрині: "Це мені, це теж мені, це тобі, це знов мені...".

А як витлумачити глузи й кепкування олігарха з народних депутатів, що у першу чергу Коломойський заробляє "Укрнафтою" гроші собі, а потім уже, ніби за залишковим принципом (як він сказав - "попутно") - державі?

Ну, а до чого тут балачка із собою?
Тому що головою Спеціяльної контрольної комісії ВРУ з питань приватизації є давній друг і соратник, діловий партнер, психологічний підлеглий, виконувач і втілювач усіх забаганок свого патрона Борис Філатов.

Ну, чим не картина олією - олігарх цідить крізь зуби своєму слузі:
- Ти їм, хто там багато патякає про виплату грошей, так і скажи: дулю з маком тій державі, а не дивіденди!

Слава! Слава у віках такому "рятівникові" нас усіх від російської агресії під час війни!

Коломойський про дивіденди "Укрнафти": Ніколи не отримаєте http://www.epravda.com.ua/news/2015/03/5/532479/

06 березня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: