Перекласти (Translate)

28 травня 2015

БЕНЕЛЮБИ БЕНЮ ЛЮБЛЯТЬ

БЕНЕЛЮБИ БЕНЮ ЛЮБЛЯТЬ

Ну, от! Знову Україну трясе від подій навколо Укрнафти. Державна власність підприємства 51%. За законом держава має повне право встановити в Укрнафті весь керівний склад (по-сучасному, топ-менеджмент). Коломойський, що втік до Америки, цьому якомога противиться. Ще б пак! Держава хоче отримати від Укрнафти належні 2 мільярди гривень дивідендів. Хіба під час війни ці гроші будуть зайві? Для цього слід ввести своїх керівників на підприємство. Бо бенинська команда дивідендів не сплачує. І не сплатить ніколи. Аж поки її не візьмуть за барки і не викинуть геть, з добрим підсрачником. А Баба Яга, тобто Коломойський, проти! "Захисничок" ти наш! "Рятівничок" вітчизни! Агов, бенелюби, бенелизи, бенедури, бенедурні! Чом не волаєте, що Беня - ворог? Пам'ятаємо, як ви кричали у Мережі: Хто не здав 5 гривень армії - той враґ атчізнє!

І от, коли навіть найпаскуднішому та найогиднішому бенелизові усе це розжували, той почухав потилицю, замислився, і, осіненний Думкою, радісно заверещав:

"Коломойский работает на себя.а вот на кого работает яйценюк и порошенко ето вопрос????про події на майдані точно забули .і про обіцянки простим людям".
(Фейсбук, Taras Hladun, 27 травня 2015 року).

Ні, ця вся армія бенелюбів - це не зграя шимпанзе. Вони, хоча й розумні, але все ж тварини. Ця зграя бенелюбів - справжня тупа, дебільна, суча і паскудна П'ята колона Жидів в Україні. Внутрішній фронт. Контрреволюція. Вороги. Хробаки, що жеруть Тіло Нації знутрі!

І хоч що ти їм втовкмачуй - вони Беню дуже люблять. Пусте, що Бені всі вони - "до бені". Тут питання головне, що люблять! Люблять так, що Україна їм - як Бені. Тільки ж Беня з цього має мані. А що мають бенелюби, які Беню дуже люблять?

28 травня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: