Перекласти (Translate)

12 червня 2017

СТАЛІНСЬКА МЕТОДА ПО-ПУТІНСЬКИ

СТАЛІНСЬКА МЕТОДА ПО-ПУТІНСЬКИ

Сталін не визнав міжнародних законів ведення війни, що їх світове суспільство прийняло після Першої Світової війни. Тому в німецьких концтаборах військовополоненим французам, англійцям, югославам тощо через Червоний Хрест ішли посилки з одягом, взуттям, питвом-їдлом, навіть листи від рідних. І це допомогло вижити багатьом концтабірникам.

Крім радянців. Совітські військовополонені зневажалися німецькою табірною адміністрацією. І мали на це законне право! Адже Радянський Союз не прийняв гуманних законів ведення війни. Я вже не кажу, що всіх, хто потрапив до полону, на батьківщині було оголошено зрадниками!

Таку ж сталінську методу запровадив Путін. Він не визнаЄ, що його армія воює на Донбасі. Значить, його "добровольці" - то звичайнісінькі бандити! І хоча Радянський Союз (після його розпаду - Росія) приєднався до Женевської Конвенції 1949 року (оновлено Конвенцію було після Другої Світової війни) про правила ведення війни та ставлення до військовополонених, для Путіна всі "іхтамнєти" - є пил дорожній, гній та "баби нарожают" (©Жуков).

Тому, москалики, ніякої Конвенції для вас не буде! Звертайтеся до Путіна. Нехай він пояснить - чому!

12 червня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: