Перекласти (Translate)

12 червня 2017

КОСМОНАВТ

КОСМОНАВТ

Це наш міський голова Боря-Космонавт. Він же за паспортом Борісъ Альбєртовічъ Філатовъ. Місто Січеслав, що тимчасово називається Дніпро. Твердий знак (ъ) у Його імені указує, що Боря-Космонавт є провідником російства в українському місті Січеславі.

Але чому він Космонавт? Бо скоро він летить у космос. Не жартую. Боря в нас - космічний турыст, ги. За те, щоб з космосу поглянути на "мразєй, вошей і дєшовок", тобто на нас з вами, Боря заплатив багато років тому аж 200 тисяч зелених долярів якійсь американській фірмі. І розтрубив про свої мандри на ввесь світ!

Мандрів, звісно, не було. Але Боря розтрубив. Така в нього вдача. Як у Манілова (повість "Мертві душі" Гоголя). Вдача марно мріяти, розказувати нездійсненні казочки... А хто сказав, що обіцяне виконують?

Але то таке. Пусте! Головне, що Боря вже давно проговорився, що "американська медична бюрократія" його не пускає до космосу. Але Боря бюрократію здолає! От, долає кілька років вже...

Та мені здається, що наш Боря ніколи в космосі не буде. Ото американцям треба мороки з космонавтом з перевищенням ваги! Ще, бува, тиск підніметься, задушить серцева задишка...

Так і не здійсниться мрія із дитинства Борі-Космонавта...

... А руханка, до речі, річ корисна!

На світлині:
Боря Філатов, міський голова, місто Дніпро.
Світлину взято з Інстаграму Бориного ворога та опонента - народного депутата України Віталія Купрія.

12 червня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: