Перекласти (Translate)

08 травня 2018

ЗНАЙСЯ КІНЬ З КОНЕМ

ЗНАЙСЯ КІНЬ З КОНЕМ

«Н а т а л к а - В о з н о м у. У вас єсть пословиця: "Знайся кінь з конем, а віл з волом"; шукайте собі, добродію, в городі панночки; чи там трохи єсть суддівен, писарівен і гарних попівен? Любую вибирайте... Ось підіть лиш в неділю або в празник по Полтаві, то побачите таких гарних, що і розказати не можна.»
(Іван Котляревський, п'єса "Наталка Полтавка", 1819).

Га-га-га, я регочу до нестями! Народний депутат України Андрій Денисенко звинуватив... свого дружбана Борю Філатова, міського голову міста Дніпро (назва тимчасова, буде перейменовано на Січеслав), у зведенні на Андрюху (так його називає цей Боря, ги) наклепів у підготовці заворушень на 9 травня 2018 року у Дніпрі-місті!

Щоправда, Денисенко чи то з міркувань ложно втямленої ним політкоректности, чи, радше, з побоювань юдо-філатових репресій, прямо Борю Філатова не називає.

Андрій  Денисенко пише в себе на Фейсбуці: «Сьогодні, 7 травня 2018 року, ціла низка інтернет-ресурсів у ході явно спланованої інформаційної кампанії поширила матеріял, в якому свідомо перекручено мою позицію щодо відзначення 9 травня, викладену від 4 травня 2018 року на цій моїй сторінці, та стверджується про підготовку мною масових заворушень у Дніпрі. Зазначу, що інтернет-сайти "Дніпропетровська панорама" та "Горсовет", які поширили цю дезінформацію, є близькими до керівництва м. Дніпро.».

Га-га-га, Андрюхо! А якого біса ти знався з Корбаном, Коломойським та їхнім лизоблюдом Філатовим? Ага, грошики від Корбана у 2014 році платилися на Революцію? Ну, так для цієї юдо-діяспори Революція вже скінчилася давно, грошей для ґоїв більш не буде, ґої свою справу виконали, ґой Андрюха може іти геть!

А казали ж, попереджали ж тебе, Андрію, щоб не віддавався ти так пристрасно юдо-діяспорі Дніпропетровська! Скільки я статтей про це писав!.. Не послухався Якименка? То маєш!

Як там вигнаний з Росії блогер-журналіст, російський російськомовний українець Аркадій Бабченко про Росфедерацію писав? "Родина тебя кинет, сынок. Всегда!" (©Бабченко). Отак, Андрюхо, юди тебе кинули (чи, радше, киданули, ги) і це всі українці знали, що так буде!

Занапастив єси свою кар'єру у політиці, Андрюхо... "Знайся українець з українцем, жид з жидом!" (©Андрій Якименко) - це вже я тобі кажу, Андрію Денисенко, наш народний депутате...

На світлині (взято з інтернету, ~2014-2015 рік):
Дружба свиней із конем.
Зліва направо:
Купрій, нині народний депутат України,
Корбан, нині радник міського голови міста Дніпро,
Філатов, нині міський голова міста Дніпро,
Денисенко (найправіший), нині народний депутат України.

08 травня 2018 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: