Перекласти (Translate)

28 листопада 2017

НАРОДУ ПОТРІБНА ВІЙНА

НАРОДУ ПОТРІБНА ВІЙНА

Знаєте, коли я читав Гітлерів "Майн кампф" ("Моя боротьба"), то був вражений однією його ідеєю.

Майбутній вождь німецького народу та канцлер Третього райху Адольф Гітлер, сидячи в ув'язненні після невдалого заколоту 9 листопада 1923 року, продиктував своєму секретареві Рудольфові Гессу (а "Майн кампф" продиктовано Гітлером Гессові в тюрмі), що кожному поколінню німців потрібна своя війна. Тільки тоді, мовляв, онуки шануватимуть прожите життя своїх батьків-дідів та цінуватимуть їхні здобутки, якими користуються онуки. За буквальний текст не ручаюся, але з точки зору ідеї Гітлерова думка пояснюється приблизно саме так.

І от цю геніяльну Гітлерову тезу підтвердив спецпредставник Держдепартаменту (по нашому, Міністерства закордонних справ) США  Курт Волкер.

Даючи інтерв'ю пресі про вислід його перемовин з Владиславом Сурковим, помічником президента Росії, Волкер, зокрема, сказав:

"Ми маємо різні погляди на Україну та її перспективи. У випадку Росії, вони хочуть, щоб Україна стала дружньою до неї та проросійською, а також мала би такий уряд, з яким вони можуть співпрацювати. Однак, захопивши частину країни, вони зробили її прозахідною та більш націоналістичною - такою об’єднаною Україною, якою вона не була ніколи" (24tv.ua, 27.11.2017).

Ви можете собі уявити? Голодомори, Соловки, Гулаги і Сибіри, репресії, придушення культури й мови, обзивання хохлами (ще за Совка, коли хто пам'ятає), дисиденти, залізна завіса, суцільні совкові злидні, комуністична невдячнооплачувана праця, російщення, неможливість подорожувати світом тощо - це все ніяк не могло об'єднати наш народ, не могло переконати українців, що Росія - ворог, а росіяни (москалі) - ворожий народ, який хоче знищити українців та Україну...

І лише під час цієї українсько-російської війни українцям ніби полуда з очей спала! Все стало настільки очевидним, що нині мало хто засумнівається, що наш ворог - там, на північному сході!

Виходить, мав цілковиту рацію Гітлер-пророк:

"Кожне покоління народу мусить отримати свою війну!"
(©Адольф Гітлер).

27 листопада 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: