Перекласти (Translate)

20 березня 2016

ЧОМУ ОБСІРИВСЯ ПУТІН?

ЧОМУ ОБСІРИВСЯ ПУТІН?

Оглянувши відкриті джерела, нареготавшися з москальських пояснень причин швидкого "героїчного наступу" із Сирії додому - назад в Росію - ги, та з "сирійської перемоги", я для себе склав таку приблизно хронологічну картину чому президент Росії Путін обісра..., гм, обсірився у Сирії.

1. Мусульманська коаліція, очолювана Саудівською Аравією, виставила на кордоні із Сирією 300-тисячну армію з танками, градами, гарматами.

2. Туреччина за наказом президента Реджепа Тайїпа Ердогана оголосила у своїх збройних силах повну бойову готовність.

3. Головнокомандувач об'єднаних збройних сил НАТО в Європі Філіп Марк Брідлав заявив, що НАТО у Сирійський конфлікт не втручатиметься, бо там і так упораються з Росією.

4. Президент США Барак Обама, відповідаючи в інтерв'ю щодо подій у Сирії, сказав: "Putin is not completely stupid" ("Путін не зовсім дурний").

Москальські преса та зомбоящик подали своєму народові цю фразу як слабкість США (Абамка-чмо підлизується, гад, кажучи, що "Путін розумний"). Але ж ми розуміємо, що мова йшла про те, що Путін же, мабуть, не такий же йолоп, щоб воювати з цією силою!

5. Держсекретар (міністр МЗС) США Джон Керрі переказав Путіну, що Росії можуть вимкнути SWIFT (міжнародну міжбанківську систему передачі інформації та здійснення платежів).

6. Президентові Сирії Башару Хафезові аль-Асаду, що є президентом Сирії з 2000 року, фактично успадкувавши цю посаду від свого батька Хафеза аль-Асада, лишилося керувати у країні кілька місяців, а то й тижнів. Його скине з трону власний нарід руками опозиції та курдів.

І Путін - обсірився!..

А ви, москалі, кажете із зомбоящика словами Путіна, що "Всі завдання, поставлені перед російською армією в Сирії, основному (ги, "в основному"...) виконано"...

І все ж я маю запитання українця.
А що, хіба не можна було це вчинити ще перед анексією Криму?
Напевне, Сирія для Заходу (і для США) є важливіша за Україну...

На світлині:
Зліва направо у кабінеті Кремля у Москві в Росії - Лавров (МЗС), Путін (президент), Шойгу (Міноборони) - нерадісно: "Ми, в основному, виконали всі завдання у Сирії...".

20 березня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: