Перекласти (Translate)

13 листопада 2017

ІДЕОЛОГІЧНА ФСБ-ДИВЕРСІЯ

ІДЕОЛОГІЧНА ФСБ-ДИВЕРСІЯ

Ось, знімковано 11 листопада 2017 року на базарі (Центральному ринку) міста Кам'янського Дніпропетровської области, на вході.

Ряжені "афганці", курва його мать (а документи про Афган ви маєте?)! Коробочка для гривень, куди кидають грошики жалісливі кам'янчани (ну, народу тупо не допре, що фінансує цю виставу Кремль!). Пісеньки, звісно, що лишень російською, про "Пуля-дура" та "Зачєм нам вайна" (слухайте, а в ФСБ спалитися інакше, "професійніше", ніяк не можна було, га?). Бутафорські та незаконні медальки (документи про нагородження - на стіл!). Табло про "Новомосковську громадську афганську організацію" (де Новомосковськ, а де Кам'янське! і покажіть свідоцтво про реєстрацію і територію діяльности!). Озвучувальна техніка (за які грошики, клоуни?).

І це почалося по всій Україні.

Росія не здолала нас у війні, то тепер хоче заразити українців вірусом пацифізму. Пісеньками, спільною пам'яттю про Афган, про "зачєм ваєвать", про "бєдную мать"...

Я зателефонував до Поліції та СБУ. Нехай перевірять цих ряжених агентів, які, можливо, і не знають, що їх використовують всліпу. Скажу, що Служби відгукнулися. Що далі буде - перевірю.

Не маю сумніву - такі вистави є ідеологічною диверсією ФСБ й Кремля! Це не підірвані склади боєприпасів. Це - ідеологія! Це - підірвані душі наших людей!

На світлині:
По всій Україні розплодилося таких "афганців" з пісеньками про "зачєм нам с братом ваєвать"...

13 листопада 2017 року