Перекласти (Translate)

03 жовтня 2017

ГРОМАДЯНСТВО АВАНСОМ

ГРОМАДЯНСТВО АВАНСОМ*

* допис 03 жовтня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

《 "За інформацією з оперативних джерел я дізнався, що громадянство зрадникам України було надано окремим таємним указом президента Росії Путіна як нагорода за вірну службу з розвалу національної безпеки, оборони, системи правопорядку й економіки [України]", - написав Геращенко [радник міністра МВС Авакова].
"Азарову, Пшонці, Януковичу та їхнім сім'ям за зраду інтересів України, вакханалію беззаконня і розстріл власних громадян Путін дав російське громадянство", - обурився він. 》

Слід додати, що перелічені новоспечені громадяни Росії за українським законодавством не позбавлені громадянства України і досі "паралельно" є українськими громадянами.

Але то таке.
Суть питання полягає в тому, що цим зрадникам і перевертням ворог надав громадянство ЗА ЩОСЬ (див. перелік, наведений Антоном Геращенком).

А ЗА ЩО отримали ізраїльське громадянство Ігор Коломойський, нині голова Дніпропетровської ОДА, і речник Правого Сектора Борислав Береза, нещодавній Береза-Бляхер, нині кандидат у народні депутати, виборчий округ у Києві?

Можна лише здогадуватись: ізраїльське громадянство, можливо, надано АВАНСОМ.

Чому б Геращенку не з'ясувати з тих же оперативних джерел розмір цього "авансу" та "авансову мету" діяльности цих панів в Україні, враховуючи, що вони також є "паралельними" "українцями"?

Ну, і перевірити "аванси" громадянства Коломойському від Мальти і Швейцарії теж було би непогано.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: