Перекласти (Translate)

27 серпня 2018

АНТИДЕНИСЕНКОВА ХУЦПА

АНТИДЕНИСЕНКОВА ХУЦПА

Я сам маю багато запитань і закидів на адресу Андрія Денисенка, нинішнього народного депутата України по 26 виборчому округу, Вибори-2014, м.Дніпропетровськ (тепер місто Дніпро, у майбутньому стане Січеславом).

Занадто запопадливо Андрій Денисенко у 2014-2015 роках упадав біля Корбана й Філатова, тодішніх відповідно першого заступника і заступника голови Дніпропетровської ОДА, яку в той час очолював Коломойський. Так, можемо відзначити певну заслугу цієї ПриватОДА в організації та оплаті перших добровольчих батальйонів. Але ця ПриватКоманда, як я неодноразово писав, врятувала Україну-дівчину від москальських ґвалтівників, щоб самим її ґвалтувати. Нарешті на початок 2018 року Андрій Денисенко це второпав і відійшов від цієї зграї рейдерів та майбутніх багаторічних мешканців української тюрми.

Але бидло-зграя неґоїв, як і було ясно від початку, завжди нищить українців, після використання їх, ніби ґумовий засіб. Ну, як під час москво-шведської війни та Полтавської битви 1709 року. Українські дітлахи й селяни ловили по степах шведів та приводили, зв'язаних, до москалів, отримували свій целковий рубель і поблажливе поплескування по плечу: "Спасіба, хахльонок!". Отаке поплескування та целкові мав і "ґой" Андрій Денисенко від "неґоя" Ґєни Корбана. Але коли Денисенко припинив упадати перед Корбаном, то Корбан вирішив помститись Денисенкові. Але неґої через свою вдачу боягузів, слимаків, вічно стражденних від вічних голокостів упосліджених людців мають тільки один метод помсти - хуцпу, тобто, зведення жахливої брехні на супротивника.

Остання хуцпа про Андрія Денисенка - то маркер ницости, лайна, смердіння, підлости від амстердамської сволоти Корби ("Амстердам" - житловий комплекс у місті Дніпро, тіньовий і фактичний міськвиконком міста) і весільного фіґового міського генерала Філі.

З'явилася купа сайтів, соцмережних сторінок, статтей і дописів про те, що Денисенко літав з сім'єю відпочити на Мальдиви (це неправда, він відпочивав в Україні, на Бірючому острові, це в Азовському морі), про нібито брехливі статті Денисенка і АТОвця Яреми Галайди про Корбана (насправді, це статті про підлу ролю Корбана в Іловайській трагедії, коли Корбан на нараді в ОДА у серпні 2014 року тиснув на добробати, щоб вони, не узгодивши з українською армією, за 300 тисяч доларів оплати узяли Іловайськ; в Іловайську добробати потрапили в смертельний котел і були знищені російською армією), про нібито антидобробатівські матеріяли, які Денисенко зливає російським ЗМІ, інші брехні, на які спроможна тільки паскудна неґойська фантазія Корби й Філі. Як заходиш на ці сайти й сторінки, то опиняєшся в юрбі проплачених Корбою смердючих троле-ботів, з роззявлених пащек яких невпинними кавалками вилазить хуцпа...

Ну, що, Андрію Денисенко, допомогли тобі неґої? (©~Тарас Бульба до сина Андрія). Гаразд, ти повернувся в українське лоно? Ми, українці, приймемо блудного сина, "що був мертвий і ожив, був пропав і знайшовся" (Луки 15:11-32).

Додаток: зразок антиденисенкової хуцпи.

27.08.2018

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: