Перекласти (Translate)

19 березня 2017

ДЕБІЛЬНИЙ АГЕНТ КРЕМЛЯ

ДЕБІЛЬНИЙ АГЕНТ КРЕМЛЯ

Ось, свіже. Березень 2017 року. У себе на соцмережах я прокоментував статтю "Кремль хоче влаштувати державний переворот в Україні".

Хіба не ясно кожному українському патріотові, що Кремль справді хоче скинути українську владу - заколотом чи війною? Це зрозуміло кожному українцеві. Якщо він патріот, звісно.

Я коментую статтю саме про це. Про те, що Кремль хоче змінити владу в Україні на промосковську і що Кремлю цього не вдасться, і т.д. Статтю цю можна знайти на моїх сторінках у соцмережах. Що неправдивого у моїй статті? Нічого! Сама Правда!

І от знаходиться якесь дебільне створіння з погонялом Котьонок, яке кричить на ввесь білий світ, що Якименко живе у паралельному світі!

Баран ти, Дебільний Котьонок! Ти - або дебіл, або агент Кремля! А скоріш - і те, і те!

Як під час Другої Світової війни радянська контррозвідка виявляла німецьких агентів, так і я виявляю нині агентів Кремля.

У совкових документах скоби, що скріплювали сторінки паспортів-перепусток, з часом швидко іржавіли і лишали іржаві відбитки на сторінках документа. Якщо паспорт указував, що його власникові 30-50 років, але іржавих відбитків не було, це означало, що скоби паспорта зроблено з німецької нержавійки, тобто паспорт підроблений, а його власник - німецький агент!

Отак і я, коли агент ФСБ пише, що Якименко "живе у ЯКІЙСЬ параЛЛельному Всесвіті", я розумію, що цей агент Кремля мислить російською, бо перекладав з "параллельной Вселенной" та недопереклав в український вислів "Якименко живе у ЯКОМУСЬ параЛельному Всесвіті"! Твердження цього москво-агента про Якименка тупе й брехливе, звісно. Але мова не про це.

Коротше, агента Кремля викрито. Дебільного агента. Так і напишемо йому: "Ти, дебільний ФСБ-агенте, провалив усю операцію з дискредитації Якименка!".

Коротше, дебілові у березні премії не буде, ги!

19 березня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: