Перекласти (Translate)

19 квітня 2018

НЕНАВИСТЬ ДО СУДДІВ

НЕНАВИСТЬ ДО СУДДІВ

Народна ненависть до суддів не настала на пустому місці. Навіть після 4-х років перемоги Майдану українці не вірять у правосуддя. Бо на посадах суддів досі сидять помічники рейдерів, злочинців, іноді й убивць. І не влада нинішня у цьому винна. Щоб зробити суддів незалежними уже давно ускладнено механізм їхнього звільнення або ув'язнення. Я сподіваюся, що цей стан речей буде недовгим.

Ось, стаття про суддівство у Жовтневому суді міста Січеслава (тимчасова назва - місто Дніпро). Еге, про Жовтневий суд я теж багато можу розказати! Колись іще розкажу.

Жодного із суддів зі статті (Вадим Галічий, Євген Башмаков, Артем Брага) я не знаю і не пам'ятаю їх у моїх справах. Але усьому, що я читаю в дописі, я - вірю! Також я знаю як раніше "працювала" у судах Група Приват (ще пам'ятаєте колись могутню неукраїнську діяспору-общину колишнього Дніпропетровська?). Судові рішення і вироки лежать в архівах. Ми розкуркулимо приватівців і судді в справах будуть співучасниками!

Читайте у додатку. Це повчально, це живить ненависть, освіжує пам'ять, готує нас до рішучих дій!

18 квітня 2018 року

Додаток:

ВГО "Перемога", 18 квітня 2018 року, Фейсбук:

««ОСТАННІЙ З МОГІКАН»

25 КВІТНЯ 2018 РОКУ АРТЕМ БРАГА МАТИМЕ ОСтАННІЙ ШАНС ОТРИМАТИ КВИТОК НА «БОРТ» СУДНА, ЩО ЗВЕТЬСЯ «ЖОВТНЕВИЙ РАЙОНИЙ СУД М.ДНІПРА, ПРОЙШОВШИ СПІВБЕСІДУ З ЧЛЕНАМИ ВИЩОЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ СУДДІВ УКРАЇНИ

В своїх публікаціях ми неодноразово розповідали про славнозвісне "ТРІО" псевдосуддів, які прцюють в Жовтневому суді м.Дніпро: Вадима Галічого, Євгена Башмакова та Артема Брагу. Своїй суддівскій кар'єри усі вони зобов'язані групі "Приват", про що пам'ятали  кожну хвилину та віддавали свій "борг" 5 років суддівства. Завдяки  нашим акціям, публікаціям, нескінченим скаргам  на сьогодні двоє з тріо звільнені. Лишився "останній з могікан"...

За час носіння мантії , він напрацювам собі дуже сумнівну репутацію, про яку було знято не один телевізійний сюжет. Рейдер, катівник, злодій - це те, що кажуть люди , які зіштовхнулись з «правосуддям» Артема Браги.

Найвідомішою витівкою пана Браги стала справа Феміса Сагірова, якого він намагався посадити за грати, використовуючи своє службове положення та корупційні зв‘язки у МВД та прокуратурі. У звичайному обуренні Сагірова на несправедливе рішення, він почув погрози життю судді і запустив кругову поруку , участь у якій приймали судді, прокурори та працівники поліції.

У 2016 році ВККСУ , розглянувши скаргу, застосували до Артема Браги дисциплінарне стягнення у вигляді догани, за численні порушення, через які підозрюваний-скаржник опинився під час етапування в одному вагоні з хворими на туберкульоз.

Також Артем Брага був одною з головних «зірок» на відомому застіллі суддів Жовтневого районного суду, коли активісти випадково помітили увесь склад суду у самий розпал робочого дня , святкуючих День народження свого колеги та розпиваючих спиртні напої. Намагавшись втекти до приїзду журналістів , водій Браги наїхав на ногу одному з активістів.

Коли особистість Артема Браги стала відомою у місті , до «ВГО Перемога» стали надходити звернення від громадян , які постраждали від його «правосуддя». У одного із тих, кто звернувся, Артем Брага разом зі своїм братом , відібрали долю в бізнесі , ввівши в оману , та використавши юридичну неграмотність потерпілого, якою дуже спритно володів Брага, але використовував ії не для встановлення справедливості, а для рейдерства. За даним фактом було відкрите кримінальне провадження, яке і досі розслідується.

Якщо ви ,як і ми , вважаєте , що Артем Брага не має права доторкатись до правосуддя - чекаємо Вас під будівлею ВККСУ , що знаходиться за адресою: м . Київ вул. Механізаторів б. 9, 25 квітня 2018 року о 9:00!

http://buroua.com/blesk-i-nishheta-sudejskix-deklaracij-chast-i-sobornyj-rajonnyj-sud/

http://34.ua/news/view/72259--v-dnepropetrovske-sudyju-artema-bragu-obvinyajut-v-rejderskom-zahvate-biznesa-putem-kumovstva/

https://dengi.informator.ua/2016/01/25/probuete-pomenyat-sud-yu-gotov-tes-k-domashnemu-arestu/

https://youtu.be/yKwD_v7aEgY

Юридическая практика
Юридична газета
газета "Урядовий кур'єр"
ЛІГА.Бизнес
Юридичний вісник України вісник Україн
УКРАЇНСЬКЕ ПРАВО
УКРІНФОРМ
Інтерфакс-Україна.Рідною мовою
Цензор.НЕТ
Главком
"Українська правда"
Обозреватель
Сегодня Life
Левый Берег - LB.UA».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: