Перекласти (Translate)

06 березня 2015

ЗАСЦЯЛА, КУРВО!?

ЗАСЦЯЛА, КУРВО!?
(усім суддям гнилого "правосуддя")

Кожен стикався у своєму житті із суддівським свавіллям, коли суддя виносив і незаконне, і несправедливе рішення не за духом і буквою законодавства, а через свою правову тупість і недолугість (я стикався і з такими суддями-дебілами), через отримання хабара, через інші свої політичні переконання, ніж учасник процесу, через просту роздратованість від учасника процесу, бо на підсвідомому, на сенсорному рівні суддя не сприймає цю людину тощо.

Особливий наш гнів викликали політично зумовлені та підкріплені обіцянками кар'єри, захисту (з грубим конвертиком до кишені судді від минулої злочинної влади) судові рішення щодо Юлі Тимошенко, Юрія Луценка, Сергія Власенка, щодо майданівців і автомайданівців тощо.

І от, коли Революція перемогла, коли ми почали чавити чоботом народного гніву й помсти усіляку гниль і гнид, ці, колись могутні й невблаганні "їхні честі", показали свою смердючу і сцикливу сутність.

« Суддя Оксана Царевич заявила, що днями від неї вимагали взяти під варту колишнього депутата-"регіонала" Олександра Єфремова.

Хто і як – вона готова розповісти лише послу Сполучених Штатів Америки, повідомляє ТСН.

"Не ображайтеся, будь ласка. Я тепер уже хвилююся за своє життя й здоров'я, тому я не буду розповідати, хто конкретно", - пояснила Царевич.

До цього, за її словами, вона ніякого тиску ніколи не відчувала.

Як відомо, після втечі екс-президента Віктора Януковича з України втекли й одіозна глава Печерського райсуду Києва Інна Отрош, і суддя Юлії Тимошенко Родіон Кіреєв. »

Ця політична сука-курва-блядь тепер обсцикає своїми нюнями-шмарклями-сциклинням всі кабінети і телеканали, навіть хоче обісцяти, гниль мерзотна, американського посла!

Не допустімо прощення сучарській гнилі!
На все приходить час розплати!
Слава Нації!
Смерть ворогам!

Суддя Царевич заявила, що від неї вимагали взяти під варту Єфремова http://www.pravda.com.ua/news/2015/03/4/7060402/

04 березня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: