Перекласти (Translate)

13 травня 2015

УПУЩЕНА МОЖЛИВІСТЬ

УПУЩЕНА МОЖЛИВІСТЬ

13 травня 1992 року Верховна Рада України своєю постановою скасувала Декларацію проголошення незалежности Криму.
Проголошення незалежности Криму було наслідком надання у 1990 році Кримській області статусу автономної республіки.
Ніяких політичних, фактичних  передумов, що об'єктивно змушували б розширити у 1990 році повноваження цієї области до повноважень республіки - не існувало!
Просто росіяни-комуністи Кримської области попросили свого "українського" однопартійця Леоніда Кравчука надати росіянам у Криму більше влади й повноважень.
Не мислячи державними українськими інтересами, тупий у національному розумінні політики Кравчук погодився.
Комуніст Леонід Кравчук тоді був головою Верховної Ради України - найвищою на той час державною посадовою особою у тодішній парламентській Україні (президентом Кравчук став з 1 грудня 1991 року, коли було запроваджено президентський пост).
Кравчук наполіг у парламенті на прийнятті цього закону і добився цього, оскільки парламент переважно складався з членів комуністичної партії.
Після проголошення кримської незалежности у 1992 році (всі розуміли, що фактично мова йшла про наступний крок - приєднання Криму до Росії) неймовірними політичними зусиллями вдалося утримати Крим!
Крим ще на 22 років лишився в Україні.
22 роки!
Ціле покоління!
Народилася і виросла нова кримська молодь, яку можна було і слід було навернути в українство!
Тодішній керівник України Леонід Кравчук (роки правління 1990-1994) мусить відповісти перед Українським народом за своє злочинне потурання кримському сепаратизмові!
І Кравчук відповість і буде покараний!
Відповість і буде покараний якщо не юридично за його життя, то після його смерти, коли Історія осудить цю бездарну, обмежену й тупу у політичному, державницькому та національному мисленні, нікчемну й миршаву особу!

13 травня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: