Перекласти (Translate)

04 березня 2017

ПРО ОДНОГО ВОЖДЯ, ОДНУ МОВУ, ОДНУ ДЕРЖАВУ

ПРО ОДНОГО ВОЖДЯ, ОДНУ МОВУ, ОДНУ ДЕРЖАВУ

Фейсбук, полеміка у коментарях, 28 лютого 2016 року:

"Олександр Лупанов:
- Справа в простому - одноманітність призводить до деградації виду. Це біологія. І через сто років після того, як ті народи, що повелися на юдейську тему про одного Бога, одного Мойсея, і одної Віри (притому що самі юдеї давно зрозумли хибність цього постулату), давно же опинилися в глибокій ямі багна, намагаючись тепер вилізти звідти, пояснити тягу до комуняцьких матриць в розумних людей я можу тільки глибинною родовою травмою. Навіть після сапьорки в сраці Одного Вождя Одного Народу Однієї Партії, після розвалу Одного Совєйського Народу Однієї Партії Однієї Ідеології, після тотального божевілля, що накрило сусідній народ Одного Вождя Одної Віри одної Партії  - все одно талдичать інтерпретоване Мітькою Щелкопьоровим для українського пролетарьяту іудейське заклинання.

Олександр Лупанов:
- Андрій Якименко, Ніхто не заперечує ієрархічність світобудови і, відповідно суспільства. Феномен України у відсутності від початку не тільки позаварнових аборигенів, а навіть однонародженої варни (то окрема тема). Тобто в нас вождів більше ніж будь-де... Але формула - Один вождь - Один народ - це для примітивних мавпячих суспільств. Одновождізм для вождів закінчується як не підвішенням догори дригом так  держаком в дупі. Що буде з іще одним Одним Вождем Одної Нації Одної Партії Одної Ідеології ми побачимо зовсім скоро.
Українське суспільство занадто багатогранне, багаторівневе, занадто складне, аби намагатися начепити на нього Одну Ідеологію Одного Щелкопьора чужинецького походження.

Андрій Якименко:
- Ги. Цікавий коментар. Еге, починаєш глибше розуміти нерозумність опонентів. Вони ж мислять, виходячи зі своїх постулатів!
Ну, це як Мусульманин буде давати оцінку Буддизму, цитуючи Коран. Ги, бачили ми це: Коран забороняє статуї (зображення), щоб не впасти в єресь ідолопоклонства. Звідси - не збереглося зображення Мухаммада. Звідси ж руйнування буддійських статуй, вирізьблених у скелях, Талібаном та Іділом.
Висновок: не оцінюй іншу Ідеологію зі своєї системи координат.
Можна навіть погодитися, що опонент твердитиме: Його віра - неправдива, тільки Я правдиво вірю!
Ну, нехай так. Відчуваєш повагу: опонент вірить у дурню, але ж це його віра!
Але коли опонент, стоючи на своєму Нулі (перетин координат X-Y-Z), починає вумничати у постулатах чужої йому Ідеології..., ну, то тут навіть пальцем біля скроні не треба крутити: ну, бачить Опонент МОЮ віру зі СВОГО кухонного віконечка... Ну, нехай спостерігає.
І тут йому, цьому Опонентові, не втовкмачиш же, що з його кухні Світ виглядає геть інакше, ніж би Опонент просто вийшов на поріг, вже не кажу - кудись би, байдужий напрямок, - попростував!
А вже довести Опонентові, що його Одна різноманітність, Один-плюс-інші засновників Демократії (Джефферсон+) - теж вкладаються у канву Одного, - цього Опонентові геть не втовкмачиш!
А чи варто?
Думаю, що ні.

Олександр Лупанов:
- А Іідеологію взагалі оцінювати не треба. Тобто єдина оцінка будь-якої ідеології в часи Цивілізаційного Фазового Здвигу - архаїчна система загону людської отари в системні рамки. А розбиратися в усих тих ідеологіях справа спеціалістів з соціопатій і психологій. На даний час ідеологіям дали вірну оцінку як маніпуляції і масові психози.

Олександр Лупанов:
- Міняйте на Одна Держава, Один Закон, Один Народ - і всьо буде добре.

Андрій Якименко:
- Олександр Лупанов почав навертатися у мою Віру. Кілька рядків вище навіть і думати категоріями "Один-Одна-Одне" не допускав.
Радий дуже черговому неофітові!
Ласкаво просимо до Єдиної, Святої, Непогрішної Віри!"

04 березня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: