Перекласти (Translate)

27 червня 2017

ТИЖДЕНЬ СОЛІДАРНОСТИ З РОСІЙСЬКИМ НАРОДОМ

ТИЖДЕНЬ СОЛІДАРНОСТИ З РОСІЙСЬКИМ НАРОДОМ *

* допис 17 червня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Російська мова є однією з п'яти офіційних мов Організації Об'єднаних Націй. Настане час і ми замінимо російську мову в ООН українською. Але мова зараз не про те.

Офіційний Календар ООН цей тиждень - 25-31 травня 2015 року - визначає як Тиждень солідарности з народами несамоврядних територій.

З Календаря ООН (поки що російською):
"25.05.2015 Неделя солидарности с народами несамоуправляющихся территорий.
В 1960 году Генеральная Ассамблея ООН приняла Декларацию о предоставлении независимости колониальным странам и народам. В настоящее время в мире остается 16 несамоуправляющихся территорий. Проводя Неделю солидарности с народами несамоуправляющихся территорий, ООН настоятельно призывает управляющие державы принять эффективные меры для защиты неотъемлемых прав таких народов и оказания им надлежащей моральной и материальной помощи. В рамках этой недели ежегодно устраиваются семинары, посвященные оценке текущего состояния деколонизации. Неделя солидарности была утверждена резолюцией A/RES/60/119 Генеральной Ассамблеи ООН в 2005 году.
http://www.un.org/ru/events/nonselfgoverning/".

Тому цей тиждень ми присвятимо солідарності з російським народом - злиденним, затюканим і бідолашним. На додачу до всього - ще й несамоврядним!

Чекайте-чекайте, скажете ви. До чого тут російський народ до несамоврядної території? Росіяни мають свою державу Росію, яку не можна визнати несамоврядною!

Так-то воно так. З правової точки зору територія Росії не є несамоврядною. Але чи є самоврядним російський народ? Не з правової точки зору, а з політичної, фактичної?

Який же російський народ самоврядний, коли росіянами керують фактично не обрані народом узурпатори, а сам народ його керівниками визнається стадом і бидлом, з відповідним відношенням до "свого" народу!? Тому, відкинувши правову казуїстику, визнаймо цілком відверто: російський народ є геть зовсім щось інше, окреме від його керманичів і не має, по суті, влади на території свого розселення, бо узурпатори державної влади не допускають демократії для цього ворожого узурпаторам народу. Виходить, що й досі російський народ не має самостійности і перебуває у колоніяльній залежності від путінської зграї злочинців, що визискують російський народ, перетворивши росіян на рабів.

Генеральна асамблея ООН, як зазначено, закликає світових лідерів та керівників розвинених і заможних держав допомогти несамоврядним територіям здобути незалежність і позбутися колоніяльного ярма. Тому українсько-російська війна, що нині триває, одним зі своїх завдань має надати допомогу росіянам здобути справжню незалежність, у тім числі - незалежність від путінського режиму.

Настане час і українці допоможуть росіянам позбутись колоніяльного ярма, а заодно - ярма імперської вдачі та хамської поведінки на міжнародній арені.

А поки що - солідаризуймося з російськими рабами! ООН для цього виділила аж цілий тиждень!
:)

26 травня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: