Перекласти (Translate)

28 червня 2017

ФІЛАТІВСЬКА "КУЛЬТУРА"

ФІЛАТІВСЬКА "КУЛЬТУРА"

Це - оригінальний писок Ґєндіна. Ґєндін - це радник з питань культури міського голови Філатова (м. Дніпро, майбутній Січеслав)... Можете уявити, українці, щО жид Ґєндін радить голові Філатову, злісному москалеві, якА потрібна культура вам, українці?!

Найцікавіше, що той Ґєндін радник позаштатний, але командує Філатовим і виконкомом, ніби в раді на зарплаті. Позаштатний керівник міського голови - помилка за Фрейдом, ги.

Найцікавіше, що за цю жидо-хохляцьку псевдо-культуру платять українці і хохли. Українці - ті, хто не голосував за Філатова, а хохли - ті, що "за шмат гнилої ковбаси" (©Т.Шевченко) Філатову цілують дупу.

Julia Tkachuk, 14 червня 2017 року, Фейсбук:

"Любопытно, что вчера началась продажа билетов на Джаз на Днепре. Вот только ни информации об организаторе мероприятия,который получит выручку от билетов, ни ПРОЗОРОй закупки парка Глобы, ответственного за проведение мероприятия, обнаружить не удалось.

В прошлом году тендер на проведение фестиваля "Джаз на Днепре" выиграла фирма, из состава учредителей которой Гендин вышел накануне тендера, при этом ОООшку переименовали из "Днипровська лига" на "Арт-Проект Днипро". Сейчас это ООО зарегистрировано в Волынской области и собственником его является гражданка Израиля. В общем, замаскировались :)

Депутатский запрос о том, кто был получателем выручки билетов в 2016 году, также остался без ответа."

Ви знаєте, Філатов хоч і голова, та у табличці "Ґєндін - керівник Філатова" - уся фактична суть жидо-москальської "культури" мэра!

На світлинах:
- усі ці Джази-на-Днєпрє, Кабаре Вєсьолий пєсєц, Народниє філармонії (ги-ги, "народні"? якого народу?), програми мэра Культурная сталіца - це все, українці, за наші гроші! Вхід всім безкоштовний, так. Але "народним умєльцам" платить "мэр-спасітєль" з міського бюджету... Ці філармонії-концерти не ідуть українською мовою, не співають там ні народних, ні сучасних українських пісень...
- ну, претензії на "сталіцу" ми чули вже давно. Ще тоді, коли наш Боря верещав "Услиштє Днєпропєтровск, кієвскіє ублюдкі!"
- чомусь культурою в українському Січеславі опікуються за українські кошти ґєндіни, ґєльфєри та інші людиноподібні істоти з характерною зовнішністю п'ятої графи...
- все ж проти голови спрокволу ми чуємо гнівливі звуки!

27 червня 2017 року













Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: