Перекласти (Translate)

02 липня 2017

КОЛОМОЙСЬКИЙ ЗДАЄ УКРАЇНУ

КОЛОМОЙСЬКИЙ ЗДАЄ УКРАЇНУ

(допис 30 червня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук)

Ті, хто верещав, аж підстрибував, "Коломойського на президента!", хто ходив до Філатова на прийом, щоб тільки запопадливо заглядаючи йому в очі, проскавучати: "Ви тільки покличте, ми підемо за вами!" (у Філатова на його Фейсбуці), тепер, мабуть, тихесенько собі соплять у дві дірки.
Навіть запропонувати Медведчука на будь-яку державну посаду, не кажучи вже про агресивне наполягання, не кажучи вже про сепаратистський регіон, саме це і є прикладом жидівського просочування - в ідеологію, у ЗМІ, в економіку, у владу, нарешті, у нестійкий і сирий мозок широких мас!
Тільки призначення Медведчука керівником Донбасу є мирним виходом з проблеми, інакше, мовляв, тільки війна?..
Коломойський, а чому тоді не Януковича?
Та ще й відразу на його "легітимну" посаду?
То, дійсно, і війни б не було, і експансії Росії, бо й так усе мирно здали б, і героїчних смертей Небесної сотні...
Давно кажу: мислити треба національно, національними категоріями!
От Коломойський і мислить.
Національно так, по-жидівському!
Ми вам, сепарати, Медведчука, а потім подивимось, чи ви пошлете його до свого кума Хуйла.
А якщо не пошлють, Коломойський?
Тоді - це вже українське національне мислення! - матимемо непогашений очаг багаторічно-послідовного, пов'язаного кумівством, антиукраїнства.
Не розуміє цього хитрий (а чи хитрий?) жидівський мозок банкіра, олігарха, голови Дніпропетровської ОДА, громадянина яких там держав, крім України - Швейцарії?, Ізраїля? - Ігора Коломойського.
Не мислить його мозок по-українському (не про мову мовлю)...
Не може він доперти - і ніколи не допре! - що існують національні цінності, через які не можна переступати.
Коли Гесс у травні 1941 року чи то за власною ініціятивою, чи то за Гітлеровою вказівкою, того не взнаємо, пішло за Гессом у могилу, полетів на таємні перемовини до Великобританії, вже не має значення - до тодішньої черчиллівської опозиції (граф Ґамільтон) чи ні - історичним фактом, що змінив хід всесвітньої Історії, було те, що Черчилль не лише відмовився "перемовлятися із посланцем", а навіть заарештував його.
І Гесс вже ніколи - понад 50 років! - не вийшов на свободу, був засуджений після війни у Нюренберзі до довічного ув'язнення і сконав у віці 93 роки у тюрмі Шпандау, де десятиліттями був єдиним ув'язненим.
А пропозиція від Гесса (Гітлера) була чудовою, такою діловою, вигідною! - об'єднати свої сили, Німеччини і Британії, і розбити Радянський Союз!
Але Черчилль не пристав на вигідну угоду.
Черчилль мислив по-англійськи (не про мову мовлю)!
Невідомо, хто би переміг у 2-й Світовій війні, якби Черчилль мислив, як Коломойський нині.
Відомо, що Черчилль із вибору - війна або гідність - обрав війну і зберіг британську гідність.
Переконаний, якби Черчилль обрав "мир по-коломойськи", то весь світ нині вивчав би з першого класу державну, гаразд, нехай не державну, а міжнародну офіційну - німецьку мову...
І Коломойський, до речі, теж її б вивчав!
Помилка усіх наших керманичів, незалежно від їхньої етнічної віри чи крови, що вони не мислять по-українськи, не мислять українськими національними категоріями.
І наші українці теж на це грішать.
Але ж то, коли він сучий син, все ж таки то український сучий син!
А державний службовець, що відкрито декларує приналежність до іншого народу, вже сам, своєю національністю, перебуває на сильному контрасті!
І прискіпливість до нього буде вже сильніша.
І, коли не маєш серед свого ділового чи дружнього оточення національно мислячих осіб, і сам не мислиш українськими національними категоріями, то краще вже мовчи, ніж говори, радій, що тимчасово нами ще керуєш.
Бо будь-яке неукраїнське, недержавне твоє слово не сприйметься, як дурна ідея йолопа.
А лише як ворожа дія зрадника!

Додаток:

Лівий Берег, 29 червня 2014 року:

"Коломойський виступає за призначення Медведчука донецьким губернатором.

Бізнесмен вважає призначення Медведчука "останнім шансом" установити мир на Донбасі.

Дніпропетровський губернатор Ігор Коломойський вважає призначення Віктора Медведчука губернатором Донецької області останнім шансом уникнути повномасштабних військових дій на Донбасі.

Про це повідомив у Facebook Олександр Ткаченко, генеральний директор холдингу "1+1 Медіа", який належить Коломойському

"Я не просто за призначення Медведчука губернатором Донецької та Луганської областей - я агресивно зараз за це виступаю. І якщо вожді сепаратистів не погодяться з його кандидатурою - це означає, що вони послали на... кума Путіна", - процитував Ткаченко Коломойського.

За словами гендиректора медіа-холдингу, далі губернатор Дніпропетровщини пояснив, що Медведук "гудіти" за прикладом Ахметова не буде".

Як повідомив Ткаченко, за словами Коломойського, призначення Медведчука - "останній шанс установити мир на Донбасі".

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Володимир Путін хоче домогтися призначення Медведчука губернатором Донецька, а потім провести його політичну силу у Верховну Раду."

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: