Перекласти (Translate)

11 грудня 2017

ПШЕЦЬКИЙ БАРАН

ПШЕЦЬКИЙ БАРАН

Керівник політичного кабінету МЗС Польщі Ян Парис заявив, що Україна не зможе без допомоги Польщі, а от Польща обійдеться й без України.

"Мені хотілося б чітко сказати, що сильна й незалежна Україна важлива для Польщі, однак це брехня, що існування України є необхідною умовою існування вільної Польщі", - заявив Парис (RMF24, 10.12.2017).

За словами політика, після виходу Британії з ЄС Польща буде п'ятою державою в Європейському Союзі.

"Польща входить до НАТО, є головною державою східного флангу і буде існувати незалежно від того, що відбувається в Україні, або там ситуація краща чи гірша", - сказав дипломат.

Та пішов ти до хліву, пшецький тупий баран!

Коли Україна вступить до НАТО і ЄС, то ми станемо третью потугою Західної Європи - після Німеччини і Франції! А тобі, дурний ляше, слід історію б повчити! Завжди - запам'ятай, пшеку, завжди! - після занепаду України Московія ішла на Польщу!! Чи допоміг вам Наполеон, зарозумілі ляхи?! Чи ви забули допомогу петлюрівської Армії УНР під час Дива-на-Віслі у 1920 році?!

Здається мені, що за 5-10 років нам потрібно буде збити у Європі польську пиху - так, як ми розвінчали москальську пропаганду і її підступність у Європі, навіть в США!!

11 грудня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: