Перекласти (Translate)

05 грудня 2017

ГРОМАДЯНСЬКОЇ ВІЙНИ НЕ БУДЕ!

ГРОМАДЯНСЬКОЇ ВІЙНИ НЕ БУДЕ!*

* публікація повторна, бо Фейсбук її вже видаляв 20.09.2017; публікую на перегук останніх подій із затриманням Саакашвілі на даху, звинуваченням його у намаганні зайти з натовпом до будівлі Верховної Ради України, звинуваченням в отриманні фінансування від збіглого до Росії Курченка для здійснення державного перевороту в Україні

Саакашвілі за допомогою хохляцького бидла, не показавши на прикордонному контролі свого паспорта, прорвався на територію України...

Народний депутат України Ігор Мосійчук спересердя вигукнув у дописі: Чим цей прорив крізь український кордон відрізняється від прориву на сході України у 2014 році російськими військами?!

Відповідаю: Нічим!
Саакашвілі та увесь той свинячий натовп, який йому допомагав, є порушниками кордону і підлягають розстрілу! Їх треба було вбити на місці перетину!

Звісно, цього ніхто не зробить. Не та епоха в Україні. Заходом і США буде осуджено "розправу" з цими порушниками, на жаль.

Але громадянської війни не буде!
Ви чуєте, ви - хохло-стадо малоросів?! Тому, що ви - тупі вівці й барани, оплачувані із Кремля!

Чи давно ви рвали собі пельки за "Провідника" Яроша, за Корбана і Коломойського, за "Надєньку-надію-України" Савченко, колись - за Юлю Тимошенко?!

Вашого чергового "вождя" буде депортовано до Грузії. Поїдете за ним? Передрікаю - ні. Тому, що ви, смердюче стадо, будете шукати серед нас собі нову ікону, щоб молитися на неї й клясти Справжню Українську Владу!

Ми не дозволимо вам, суки, повторити 1917-1920 рік!!
Громадянської війни, яку ви кличете, не буде!
Ви ще не бачили як гнівається Нація!!
Ваше місце, стадо баранів, - у хліві!
Отуди ми вас і заженемо!

На світлинах:
Саакашвілі під час Трояндової революції у Грузії 2003 року. Допис Мосійчука.

З Вікіпедії:

"Троя́ндова револю́ція (груз. ვარდების რევოლუცია - "вардебіс революція") - мирна революція у Грузії, що у 2003 році змусила піти у відставку президента Едуарда Шеварднадзе.

Ключовою датою революції стає 22 листопада 2003 року, коли мітингувальники захопили будинок парламенту саме тоді, коли там відбувалося перше засідання парламенту. Президент з охороною змушений був залишити засідання.

Наступного дня відбулася зустріч тодішнього президента Грузії Едуарда Шеварднадзе з очільниками опозиції - Міхаїлом Саакашвілі та Зурабом Жванією. По зустрічі Шеварднадзе оголосив про свою відставку та залишив країну. Учасники й організатори "Революції троянд" святкували перемогу, а на дострокових президентських виборах, проведених 4 січня 2004 року, переміг Міхаїл Саакашвілі."

Я бачив кадри твого входження в парламент Грузії, Міхо. Як я тебе тоді підтримував!

Але повтору в Україні Революції Троянд - не буде!!
Тепер ти - ворог Нації, Саакашвілі!
Смерть ворогам!

10 вересня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: