Перекласти (Translate)

21 січня 2018

ЗАМІСТЬ КОСМОСУ - ЯПОНСЬКА

ЗАМІСТЬ КОСМОСУ - ЯПОНСЬКА

Фейсбук, 21 січня 2018 року, Людмила Олегівна Кострюкова:

" "Киселев. Авторское" на телеканале "Прямой". Общее впечатление: Филатов на подтанцовке у замшелого журналиста из России. Хоть и 10 лет назад уехавшего оттуда.
Вяло. Скучно. Однообразно. Киселев вообще не в теме жизни города и, как признался сам, никогда не был в Днепре. А ещё и это киселевское чмяканье. ((( И надменность.
Филатов тоже в своём репертуаре. Эфир явно писался под заказ. Все те же, известные всем, месседжи.
Впрочем, появился и новый: учит японский.

А коли нарешті до державної - української! - дійде? Скільки вже можна порушувати Закон?

І жодного слова про українство.

Наче спілкування десь у Новгородській студії телебачення записувалося".

Від Андрія Якименка:

Багато-багато років тому Боря Філатов, тепер міський голова Дніпра-міста (майбутнє місто Січеслав), розтрубив по всіх усюдах, що він летить туристом в космос. Навіть заплатив за цей політ він 200 тисяч американської зелені, ну, долЯрів, американській фірмі на кшталт фірми Маска. І після цього Боря зник... з цією темою космічного польоту.

Коли Борі згодом стали говорити: "А чого ти, Борю, досі на землі?", Боря відкараскався від надокучливих питань, що, мовляв, американська бюрократія у медицині - просто жах. Коли подивитесь на Борю, на його статуру, шию, тулуб, ноги, руки і мармизу, то погодитесь чому американці не схотіли брати Борю в космос. Чи вага не та, чи серцевий напад Борі в космосі американцям не потрібен - того Боря нам не скаже.

А тепер наш Боря замінив космічну тему на японську мову. Вивчу мову східної країни, сотні тисяч ієрогліфів, фонетику неєвропейську цих японців, я все можу! - десь таке прорік наш Боря.

Та здається мені, Борю, що з японською тією буде той же пшик. Тобто, галасу багато, та вага японської завадить!

21 січня 2018 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: