Перекласти (Translate)

05 лютого 2018

800 РОКІВ ПОЛЬСЬКОМУ ФРОНТУ

800 РОКІВ ПОЛЬСЬКОМУ ФРОНТУ

В Ірини Фаріон побачив нове ідеологічне гасло: Українізація, Бандеризація, Мілітаризація. УБМ. Цілком погоджуюся!

Розгорнув Руські літописи... І вжахнувся! Ось хто підточував і валив століттями, ще до монгольської навали, Руську Землю (нині Україна) - поляки!

Західний фронт 800 років тому:
"У рік 6723 [1215]
Ляхи ж не перестаючи капостили. І привів [Данило] на них Литву, і пустошили вони Ляхів, і багато убивств учинили між них."
(Літопис Руський)

І тепер ми маємо на Сході - москалів, нащадків монгольської Золотої Орди, на Заході - поляків, з їхньою задавненою хворобою про "Ржеч Посполиту од можа до можа"...

І тільки через УБМ - українізацію, бандеризацію, мілітаризацію - ми переможемо обидвох загарбників!

Українці, гуртуймося навколо Націоналістів!

05 лютого 2018 року

Додаток:
Ірина Фаріон, 05.02.2018, Фейсбук:
"Панове! Сьогодні свободівці та інші націоналістичні сили пікетували польські посольства. Була і я у Львові. Основні тези мого виступу:
1. Рішення польської влади про так званий "бандеризм" і кримінальна відповідальність за  його пропаганду логічне і неминуче, як і московсько-українська війна. Міф про адвоката Европи розбився на друзки. Хай наївняки прозрівають. Від адвоката до ката  крок.
2. У цьому рішенні сейму та сенату  для притомних і свідомих українців є чималий позитив: це мобілізує нас на системне і невідступне поширення націоналістичної ідеології, і то передусім в освітніх середовищах.
3. Цим рішенням польська шовіністична влада,  всупереч власним намірам і бажанням, вказує українцям єдино можливий шлях для розбудови РЕАЛЬНО національної держави - тільки через націоналізм.
4. Це рішення вкотре нагадує українцям: у розбудові власної держави сильні нації розраховують винятково на власні сили і не чекають на адвокатів, а є грізними прокурорами для ворогів нашої Самостійности та націоналістичної ідеології.
5. Як ніколи, саме зараз слід братися до прочитання праць Степана Бандери і класиків націоналістичної ідеології, аби озброїтися найпотужнішою інтелектуальною зброєю у війні всіх з Україною.
Ще раз долучаю світлину з основними ідеологічними посилами: українізація, бандеризація, мілітаризація. Переможемо неминуче! І жодної печалі."

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: