Перекласти (Translate)

30 квітня 2018

ПОСТРАЖДАЛИЙ МУСТАФА

ПОСТРАЖДАЛИЙ МУСТАФА

Мустафа Найєм, народний депутат України, сьогодні дістав по пиці. Нібито зламали йому щелепу. Нападників поліція спіймала. Далі буде, побачимо. Конфлікт стався в Києві на Бесарабці, біля Бесарабського ринку.

Ну, то таке. Цього "правдолюба" та "антикорупціонера", якого доля занесла з ісламського Афганістану в Україну, давно недолюблюю. Коли Совок програв афганським моджахедам, "купленим за американські печеньки", то просовковий уряд Афганістану з сім'ями та дітьми втік до Союзу: хто до Києва, хто до Москви чи Ленінграда. Так пуштун Найєм з афганського МЗС опинився в Україні, а з ним і маленький Мустафа, який виріс в Україні, заскочив Незалежність, вивчив російську й українську мови. Ні, не як афганця недолюблюю його. А за вічний пошук зради в Україні. Професійний зраднюк, цей Мустафа Найєм.

Так от, до зламаної щелепи пуштуна Мустафи. Там далі все буде. І експертизи й суд. Але психологи говорять, що найбільш правдиві свідчення людина надає одразу по події. Які ж первинні показання в Мустафи? Він щойно у Фейсбуці, кільканадцять хвилин тому, виклав свою версію про побиття.

Відкиньмо подробиці, читаємо суть.
«Кубик на перекрёстке бульвара Шевченко с Крещатиком решил, что у него больше прав и попробовал подрезать. Я такое не люблю. Особенно мажоров и машины сопровождения. Если подрезают, ведут себя по хамски и с гонором, не уступаю принципиально. В общем, преградил дорогу. Началась перепалка», пише Мустафа. Потім написав, як йому надавали стусанів, як, почувши крики від людей, що б'ють нардепа, "мажори й хами" побігли геть...

Тут у мене виникає запитання до нардепа. А якого біса, Мустафо, ти перекрив цим "мажорам" дорогу своєю автівкою? Я от уявляю, як бандити втікають від переслідувань поліцією, а Мустафа-герой зупиняє злочинців своєю іномаркою. Але ж ні! У Мустафи заграло в дупі ложне й зовсім непотрібне в цій історії чоловіче еґо: "Ах, ви ж зухвальці! Здумали мене підрізати?! От я вам покажу свій розмір!". Ну, показав? У кого довший?

Ні, я проти хамства на дорозі. Я за те, щоб усі дотримувалися ПДР та й взагалі законів.

Але хто тобі винен, Мустафо, що замість передати дані до поліції про цих автозухвальців (в тебе ж автореєстратор, ти ж нардеп!) ти сам почав зухвалити, показувати пиху й гонор? Їх четверо тебе й побили! Подякуй, що це не кілери втікали. А то б тебе б ми вже й би відспівали!..

І далі пише Мустафа: "На этом все. Не давайте себя в обиду на дорогах - дорогая машина и крутые номера не повод позволять уродам плевать себе в лицо." Ага, якщо придурок на дорозі, мов би каже "абідчівий" Мустафа, тебе підрізав, то женись за ним, підрізуй йому шлях, виходь з автівки, бий биткою по фарах та по склу...

Як бачимо, придурок на дорозі буває й той, хто зупиня автівкою придурка!

30 квітня 2018 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: