Перекласти (Translate)

18 квітня 2018

ПОДОНОК І В АМЕРИЦІ ПОДОНОК

ПОДОНОК І В АМЕРИЦІ ПОДОНОК

Dnepr.news у дописі зі світлинами так добре викрив Філатова, міського голову Січеслава (тимчасова назва - місто Дніпро)!

Філатов пише в себе на Фейсбуці про подонків (ну, це в нього така назва виборців), які оббрехали, як верещить Філатов, Його Величність:

«Тут писаки, имеющие отношение к журналистскому пулу облсовета, распространяют фейки, что я в США отдыхаю с женой и дочкой по дорогим гостиницам в Нью-Йорке. За городской бюджет, – написал Филатов на своей странице в "Фейсбуке". – Ну что я вам скажу, подонки, живу я дома у добрых людей, евангельских христиан-пятидесятников. Портленд, штат Орегон. И мы завтракаем на кухне. Прямо сейчас. Колбасу, которую делают местные евреи».

Ми опустимо Філатову безграмотність, про яку я давно писав. «Мы завтракаем колбасу» - це чисто філатівський вислів, аж не дивує. (Хіба російською не буде "завтракать колбасой", Філатов?).

Також не дивує постійне, ні в тин ні в ворота, згадування "єврєєв". Це у Філатова фішка така. Що в Україні, що в Америці. Обов'язково згадати "єврєєв". Якщо він буде їсти український борщ, то обов'язково скаже "А єврєі борщєй нє варят". Якщо Філатов спить у християн-п'ятдесятників, то ковбасу Філатов наминатиме "єврєйскую". Заздрить Філя "єврєям". Сам хоче стати "єврєєм". Мучиться від неможливости цього Філатов усе життя.

Отож, усе вищенаведене опустимо ми. Єдине, що спитаємо: А чого ти, Філя, не поясниш за чий кошт, коли ти за міські гроші у відрядженні в Америці жереш ковбасу, твоя дружина і дочка теж в Америці відпочивають, фоточки поширюють по інтернетах? Не відпочивають? Не за міські гроші? То якого біса писком крутиш, обзиваєш всіх подонкамі за просте питання про сім'ю?!

Дай просту відповідь і жери "єврєйскую колбасу" собі і далі!

Але, здається мені, що подонок буде і в Америці подонком!

Подробиці дивіться тут:

http://dnepr.news/news/mer-dnepra-otkrestilsya-ot-zheny-i-dochki

http://dnepr.news/news/vmeste-s-merom-dnepra-v-shtaty-otpravilas-vsya-ego-sem-ya-foto

18 квітня 2018 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: