Перекласти (Translate)

09 травня 2018

МУДАК І РЕЙДЕР-МАРОДЕР

МУДАК І РЕЙДЕР-МАРОДЕР

Тут Боря Філатов, міський голова міста Дніпро (назва міста тимчасова, місто буде перейменовано на Січеслав) виверг зі своєї москворотої пащеки тонни словесного лайна проти правдивих звинувачень, що він злигався на 9 травня з Сашовілкулом. Сашовілкул - це таке легеньке погоняло (є й важкенькі, ги) Саші Вілкула, відомого в Україні сепаратиста, якому аж кортить повторити долю Бузини. Народний депутат нині Сашовілкул, тому іще коптить небо України. Тимчасово.

Так от, повернімось до Філатова. Міського голову у соцмережах звинуватили, що він із Сашовілкулом покладе 9 травня квіти до стели Слави у місті Дніпро. І Філя гнівно відкинув ці всі закиди. Що, мовляв, влада покладатиме окремо й перша квіти всім загиблим, вшанувавши їхню пам'ять, а партії й громадські спілки буде розведено у просторі і часі - і нехай кладуть й вони.

Все то так... Але Філатов у своїй свинсько-хамській манері, за яку колись він матиме платню у рило, звинуватив всіх підряд - "бєлих, красних і буро-малінових" (©Філатов).

Філатов стукає пухкеньким своїм пальчиком по клавішах комп'ютера:
«Тут интернет-ресурсы, имеющие отношение к нынешним мародёрам, любящим под красно-чёрными прапорами грабить областные водоканалы, начали зраду разгонять. Мол-де "Филатов вместе с Вилкулом будут вместе 9-мая праздновать". Официально сообщаем, что процедура возложения цветов к Памятнику Славу начнётся в 9-00. Вначале чествовать память погибших будут городские и областные власти, потом атошники, а уже через полтора часа всякие другие партии и организации. ...Мародёры и мудачье всегда остаётся мародёрами и мудачьем. Хоть под бело-голубыми знамёнами. Хоть под красно-чёрными прапорами, - подчеркнул мэр».
(Наше місто, «Мэр Днепра о "праздновании" 9 мая, перекрашенных мародерах и оппозиционерах», 07.05.2018).

Філатову нагадуємо про богохульство, коли за наклепи на бога спалювали єретиків. А нині місце бога заступила Україна, її мова, прапор і повага до національних символів народу.

Ми бачимо як голова Філатов мішає в купу мед з лайном, прапори й знамйона, червоно-чорні й біло-голубі, богохулячи на Україну, і по-мудачому знущається з прапора УПА!

Червоно-чорний прапор ганиш ти, Філатов?! Ти мародерами кого назвав, тварюко? Ти - рейдер-мародер та ще й мудак! Ти пам'ятаєш Бузину, того паскуду, що ганив Україну і Шевченка? Немає, Філя, аніякої відмінности між словесами і поносом Вілкула, або твоїми!

І закінчиш ти біографію свою у пеклі трійцею - із Вілкулом і Бузиною!

09 травня 2018 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: