Перекласти (Translate)

02 лютого 2019

КІНЕЦЬ ПЛЮСОВАНОМУ ҐУҐЛУ...

КІНЕЦЬ ПЛЮСОВАНОМУ ҐУҐЛУ...

Соцмережа Ґуґл+ (Google+) припиняє своє існування. Не витримали Ґуґли, як бачиться, конкуренції з Фейсбуком (Facebook). Ґуґл залишає тільки платні (комерційні) проєкти своєї соцмережі, а безкоштовні обліковки з 2 квітня 2019 року буде закрито.

Мені шкода, що Ґуґл закриває мою сторінку:
https:
//plus.google.com/+АндрійЯкименко .
Понад 10 років я наповнював її...

Звісно, Ґуґл+ не йшов у порівняння з Фейсбуком. Тому, що зростання читачів та друзів на Фейсбуці через певні алгоритми та можливості програми здійснювалося набагато більшими темпами, ніж на Ґуґлі+. Але неперевершеною перевагою соцмережі Ґуґл+ над Фейсбуком було три пункти, які мені надзвичайно подобалися:

1. Ґуґл+ не видаляв ніяких публікацій зі сторінки автора, ні про "фашизми-антисемітизми", ні будь-що, за які Фейсбук карав місячним блокуванням і знищував твою Ідеологію із соцмережі.
2. Ґуґл+ не мав функції обопільної згоди на приятелювання, як то встановив Фейсбук. На Ґуґлі+ такого поняття як Ґуґл-дружба просто не було. Підписуйся на кого хочеш, та й читай - така була політика у Ґуґла+.
3. Усі статті, увесь потік дописів на Ґуґлі+ було відкрито всім (якщо автор публікував "для всіх", але існувала й опція "тільки для мене", тобто допис був прихований, можна було вести навіть таємного, тільки для себе, щоденника свого життя). Це означає, що всі статті індексувалися у Ґуґл-пошуці, їх можна було вільно знайти в Інтернеті, а також можна було переглянути геть усі відкриті всесвітові (опція "для всіх") публікації автора, прокрутити без реєстрації на Ґуґлі всю авторську стіну за всі роки . А у Фейсбуці це неможливо. Хоча за посиланням на Фейсбук-статтю її можливо прочитати, все ж для перегляду всього життєпису фейсбуківця потрібно реєструвати свою Фейсбук-обліковку.

Ось що сьогодні написав Ґуґл+ на мою сторінку і мені на пошту:

«2 квітня ваш обліковий запис Google+ і всі створені вами сторінки в цьому сервісі припинять роботу, а ми почнемо видаляти контент з особистих облікових записів Google+. Фотографії та відео з архіву альбомів і сторінок Google+ також буде видалено. Ви можете завантажити та зберегти свій контент, але це потрібно зробити до квітня»
(©Google).

Таким чином, друзі:

Соцмережа Google+ з 02.04.2019 припинить існування, а весь вміст облікового запису Google+ буде видалено!

Інші Google-сервіси: Gmail, Blogger, Диск, Календар і так далі - зберігаються і працюють без змін, видаляється тільки все, що було на обліковці Google+ .

Є можливість завантажити собі в архів усю багаторічну творчість в Ґуґлі+.
Як і де завантажити собі на комп'ютер увесь свій вміст власної обліковки (сторінки) Google+ пояснюється тут:

https://support.google.com/plus/answer/1045788?hl=en

Завантажити можливо лише до квітня-2019, тобто до 31.03.2019 включно.

Також Ґуґл+ приносить усім своїм користувачам щирі вибачення і радить повідомити усіх своїх прихильників про інші свої сторінки на соцмережах.

Найбільш наповнювані мої соцмережні сторінки з національною ідеологією, політичними статтями, рідше правовими матеріялами та інколи з оповідками про моє особисте і родинне життя, що залишаються чинними (13 шт), станом на сьогодні:

Бізнес-сайт:
https://yakymenko.business.site

Блоґґер:
http://yakymenko.blogspot.com

Всі тут:
https://vsitut.com/yakymenko

Еніґма:
https://enigma.ua/users/yakymenko

Інстаґрам:
www.instagram.com/andriy_yakymenko

Медіум:
https://medium.com/@yakymenko

МіВі:
https://mewe.com/i/andriyyakymenko

Реддіт:
www.reddit.com/u/yakymenko

Тамблер:
https://andriy-yakymenko.tumblr.com

Твіттер:
https://twitter.com/yakymenko_a

Телеґрам-канал:
https://t.me/yakymenko

Фейсбук:
www.facebook.com/yakymenko.ua

Ютюб:
www.youtube.com/user/YakymenkoAH

:)

02.02.2019

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: