Перекласти (Translate)

07 лютого 2019

СМЕРТЬ КОЛИШНІМ ПРЕЗИДЕНТАМ УКРАЇНИ!

СМЕРТЬ КОЛИШНІМ ПРЕЗИДЕНТАМ УКРАЇНИ!*

* допис 07.02.2015, Андрій Якименко, Facebook

«Смерть колишнім президентам України!

Читаю зведення зі Східного фронту, згадую усі події, що відбувалися від 24 серпня 1991 року - дати проголошення Незалежности - і зайвий раз укотре переконуюся: винні в теперішній війні, смертях і народному горі колишні президенти України!

Кравчук зробив Республіку Крим, хоча об'єктивних підстав того не було, і порізав стратегічну авіацію, почав позбуватися ядерної зброї.

Кучма народив жахливу корупцію і розкрадання народного багатства України купкою пройдисвітів-олігархів, уклав на туалетному папері - інакше й не скажеш! - меморандум з обіцянкою вовка-Росії ніколи не їсти ягнятини.

Ющенко жував свої шмарклі та розводив руками "Ці руки нічого не крали!", і ганебно втратив нагоду покарати бандитів, зрадивши вимогу народу "Бандитам тюрми!", і приєднати Україну до НАТО.

І це ще не весь - лише початковий - перелік злочинів колишніх керманичів держави!

Тепер широкий люд інакше сприймає "хулігана і провокатора" Степана Хмару - народного депутата, якого Кравчук через парламент позбавив недоторканности і посадив до СІЗО, інакше сприймає заарештованих Кучмою на вимогу Росії українських добровольців з УНА-УНСО, котрі воювали на Кавказі за незалежність Чеченії, інакше сприймає Ющенкове тюхтійство, коли президент, слимак і нездара, дозволяв Вітренчисі та Корчинському у центрі Києва - на Майдані! - проводити проросійські та антинатівські мітинги-збіговиська.

Одні з перелічених колишніх президентів просто в силу свого тупого, проросійського ("Росія - наш друг і стратегічний партнер!"), недержавного мислення (Кравчук, Кучма) не доганяли (слабо-літературний термін - розумію, але як висловити свою ненависть і презирство до мудаків і зрадників?), що Росія - ворог, і слід розбудовувати армію, інший телепень і йолоп (Ющенко) це розумів, але замість держави займався вуликами і бджолами, а тепер щоразу скиглить "Це не ті бджоли (мовляв, не той нарід), і вони роблять неправильний мед (мовляв, неправильно проголосували)!".

У цьому списку немає Януковича, але нині всім і так зрозуміло, що він винен і заслуговує на смерть.

Розумію, що суспільство не готово заподіяти президентам якоїсь шкоди, тим більше смертного вироку: закони там усякі, Євросоюз і США не схвалять, мораль і християнство проти...

Але тоді слід знищити про президентів усяку згадку й пам'ять про їхні імена - вбити їх морально і умовно.

Втім - я впевнений! - після війни, коли буде зруйновано Москву, а хтось із перелічених мною президентів іще житиме, їх слід прилюдно покарати Трибуналом, а потім виконати смертний вирок на Майдані!»
©Андрій Якименко (07.02.2015, Facebook).

Додаток:
Відповіді-діялог Андрія Якименка під дописом, у коментарях, у лютому 2015 року на закиди колишнього депутата Верховної Ради України Миколи Поровського. На жаль, Поровський повидаляв усі свої коментарі, ги-ги, і самовидалився з друзів Андрія Якименка.

Андрій Якименко, коментарі під дописом, лютий 2015 року, Facebook:

«- Пане Поровський, це ви правильно робите - більше мене не коментуйте. Бо тоді розкриється ваша дурість і ганьба! Це той Поровський, що ще з перших скликань ВРУ? Ну-ну... Верховна Рада, не Кравчук все здала? То про що ми сперечаємось, коли Поровський сам лізе у наведений мною список? Про яку некомпетентність мова, Поровський, коли ви теххарактеристик літаків і ракет напам'ять не назвете? А коли Народ (в моїй особі) надає політичну оцінку минулим владоможцям - то це, повірте, дуже компетентно! І, до речі, на тих виборах, коли вас не обрали, то виборці теж є некомпетентні? А якби обрали - враз би й компетентність би з'явилась?
То ж, Поровський, вам і вашій епосі Народ уже дає оцінку, не чекаючи на вашу смерть!
Порівняйте свою діяльність із діяльністю Грушевського, Петлюри, Винниченка, Скоропадського, Мельника, Бандери тощо. Кожному політику - своя оцінка від епохи!
Ну, що ж, вам геть не пощастило, що вам дають оцінку вже тепер!

- Ги... Цікаво. Людина, яка хоче лишитися в Історії, і то з доброю згадкою про нього, цей Поровський, геть не знаючи нічого ні про мене, ні про мою діяльність, ні те, де насправді я знаходжуся, взяв та й просто мене облаяв! :-) Облаяв тупо й неправдиво. :-) Поровський, навіть якщо ви бачите мої матюки на адресу ВОРОГІВ, то я ж матюкаю ворогів! А вас я матюкати не збираюся, бо вас я не вважаю ворогом, лиш дурнем! Ги-ги, видаляєтесь від мене? То чого ж тоді дружили? Ви завжди так "дружите" - до моменту, коли вам вкажуть в очі про ваші політичні помилки?
Бувайте здорові і не хворійте!
Не брешу, я щирий!

- Поровський, ви самі зі своєю Кравчуковою епохою обманули весь Український народ! Це ви і ваші тодішні депутати є хохли! Народ зараз кров'ю виправляє ваші помилки. Не хвилюйтеся, виправимо! Вашій епосі буде надано оцінку у підручниках Історії. Перший абзац від мене ви вже знаєте. Не збираюся вести з вами дискусію. Думку Народу про вас (вас конкретно і вашу епоху) ваші правнуки-онуки прочитають у 7-му класі. Якщо ви мені станете потрібні, я вас сам у зоні АТО знайду.
Кінець зв'язку».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: