Перекласти (Translate)

25 вересня 2020

...ТОМУ, ЩО БАРИГА!

...ТОМУ, ЩО БАРИГА!

Ще зовсім нещодавно за вигук "А ваш Порох - барига!" я розстріляв би цю злісну гадину, яка ганить найкращого президента України, яких ми досі мали. Ну, в умовах Фейсбука, де немає кнопки "Розстріляти!", я таких паскуд просто блокував, висловивши перед тим русскімъ матюкомъ йому в приват яка ця наволоч є найкращою із наволочей в світі.

Але тепер я й сам кажу: Порошенко - це... барига! Ні, я не змінив своєї думки про Порошенка та про його великий внесок у зміцнення Української Держави та в оборону в цій російсько-українській війні.

Просто, мені можна називати Порошенка баригою, а ворогам Держави обзивати Порошенка баригою - зась! Мені називати - можна. Ворогам обзивати - зась!

Тому, що я називаю баригою, вкладаючи у це слово... позитивний зміст. А ворог обзиває Порошенка баригою, бо у цьому ворожому твердженні яскрить ненависть до Української Держави і тодішнього, нині колишнього, президента-державника Порошенка.

Ось, поширюю коментарі під дописом у Братів Грім. Це як Платонови діялоги. Коли у діялогах розкривається глибока суть питання. У політичних діялогах бачимо Ідеологію.

Я показав, що бізнесмен Порошенко мислить як... бізнесмен! А як іще може мислити бізнесмен і підприємець? Тому, ставши політиком, бізнесмен і підприємець - читай барига - продовжує і мислити і діяти в політиці як бізнесмен, як підприємець, як... барига! Свіжий приклад - президент Зеленський. Мислить, робить, діє на посаді як блазень, клоун, пісюніст, придурок, шмаркля. Зеля - це наочний приклад мудрости народу: "Параску можна витягти з села, село з Параски - неможливо!".

Са́ме бізнесове мислення у Порошенка і... зупинило Путіна на східному Донбасі! Порошенко - зрозумілий для Європи, де всі вірять слову і підписаному документу, договору. Звідси - Мінськ. І санкції проти Росії через його невиконання. Бо домовилися ж, Путін, чого ж ти не виконуєш підписаного договору?!

У Мінську Порошенко переміг. Бо мислив як в Європі, як барига. А внутрі країни, коли в головах народу ще совкова дисципліна та ідеологія, не потрібно було Порохові так шляхетно поводитися з ворогами і народом! Наш народ потребує батога і розуміє тільки металевим кастетом у зуби. Ну, а ворога потрібно було знищити!

Втім, Турчинов, що очолив порошенків штаб на цих місцевих виборах 25.10.2020, вже усвідомив: "Ми не допустимо тих помилок, яких ми припустилися у 2014 році, не задушивши ворожу контрреволюцію одразу!" (©Турчинов). Як бачите, Турчинов мислить як політик. І добре, що "барига" Порошенко зрозумів: бізнесове мислення в політиці - недопустиме!!

Я вірю - ми переможемо! Наша метода - Диктатура проти ворогів! Це не бізнесо́вий метод. Ну, то й що? Головне - не бути як... барига!

Додаток:
Facebook-сторінка Брати Грім, 22.09.2020, коментарі:

Брати Грім:
- Біда в тому, що такі випадки не поодинокі [мова йшла про провальну кадрову політику партії Євросолідарність на цих місцевих виборах-2020, та й узагалі недооцінка самим Порошенком ваги кадрів усі 5 років свого президентства 2014-2019 - Андрій Якименко]. І нема чого мовчати. Поки можна щось виправити, потрібен розголос.
 
Андрій Якименко:
- Пізно щось виправляти, місцеві вибори вже рушили. Така ж дурня і в Січеславі (нині місто Дніпро) і в Січеславській області (нині ще Дніпропетровська область). Марченко дуже і дуже влучно написав: ідейних, ідеологічно вмотивованих партійців, кандидатів тощо або не взяли до виборчих штабів, або засунули у виборчому списку в ду... глибоку шухляду...

Шеремет Олексій:
- Так, це проблема. Але ж програв не тому. А зовсім з інших причин. Ну хто там звертав увагу на персоналії чи логіку? Там усе було на підсвідомості, а потім людина знаходила свідомі причини свого вибору. А не навпаки. Власне, яскаравий приклад - Філарет. Чи куча чиновників. Вони і до ПП і після були дуже далекі від ідеалу. А з ним цілком непогано працювали на державу.

Брати Грім:
- Короля править по́чет. Найгірше - це повторити помилки і знову завалити кадрову політику.

Шеремет Олексій:
- Брати Грім, це не по́чет. Це отой мудрий нарід. Його кращі представники. З ними можна працювати, а можна чекати поки на кожну сільраду знайдуться ідеальні. ПП вибрав перший варіянт. Я б послав нафіг усіх і давно. Можливо, усім було б спокійніше. І Європі, і мудрим простим людям. 

Брати Грім:
- Шеремет Олексій, по цій ситуації все виглядає інакше. Працюють партійні осередки, набувають авторитету, а перед самими виборами їм підкидають парашутистів із сумнівною репутацією. То якась викривлена внутрішньопартійна робота, яка не має нічого спільного зі щоденною рутинною партійною роботою і тими щоденними справами, якими напрацьовується авторитет у регіонах. Авторитет лідера партії повинен множитися на авторитет регіонального осередку. А те, що в дописі і відео - дуже сумна картинка з незрозумілою перспективою.

Андрій Якименко:
- Брати Грім, "працюють партійні осередки, а потім їм підкидають парашутистів" (©). Та от уся біда у тім, що партійні осередки ЄС - не працюють, у розумінні всі роки не працювали! Це я по місту Дніпру бачу, думаю, що така ж картина є повсюди... Я особисто з 2015 року по кілька разів на рік аж до нині ходив до обласного штабу ЄС. Щоб працювати і вступити в партію! Було "ще не на часі, як почнуться вибори отоді ми зателефонуємо". Я роздав у штабах купу своїх візиток (повторно бачив, що на столі у візитниці і моя лежить). Ну, от і вибори. Андрій Денисенко, колишній нардеп, що 5 років топив проти Пороха ("ми маємо режим Порошенка у Києві в тилу і війну на фронті на Донбасі"©, ага) - уже у виборчому списку обласних кандидатів ЄС, ха-ха-ха!! Ні, я Денисенка знаю особисто і вважаю, що це краще ніж нічого. Ну, патріот, ну, активіст, ну, проти зелені... Але "прастіть і забить"?.. Ага, не був, не був, а от враз і увірував у Порошенка... Або Тетяна Ричкова, теж нардепка від ЄС, очолювала обласну ЄС. Роками ніхто не займався політроботою. В міському штабі ЄС - тільки жінки (чоловіків боїться, чи як?). І тепер Ричкова - кандидатка у міські голови Дніпра. Яка явно програ́є жидівському сраколизові нинішньому голові Філатову! Бо ніякої роботи не вела ніколи. Бо треба було ставити іншу фігуру від ЄС на міського голову!
Кепські справи, друзі. Ті ж самі граблі... І на сьогодні краще Пороха немає. Але Порох не "не може усе знати, усе бачити". Він і не побачить, бо не вміє!! Порох просто бізнесмен і підприємець. Він мислить у політиці як бізнесмен. Тому і мав, і має, й матиме купу помилок. В політиці слід мислити як політик, це інший тип мислення і поведінки, коли хто розуміє. Усі керманичі в історії були не бізнесменами, були політиками та ідеологами (Черчиль, Ленін, Гітлер, Сталін, Мао Цзедун, Сухарто, Бокассо, Чорновіл, Кравчук, Путін тощо). Я не про ідеологію зараз мовлю, а про тип мислення в державній роботі, коли хто розуміє. До речі, 25.05.2014 і далі я голосував за Порошенка. І знову 25.10.2020 проголосую за кандидатів ЄС. Але якщо бидло обере інших, то тут буде і частка провалу у кадровій політиці Порошенкової Євросолідарности і його особиста помилка! На жаль...

25.09.2020
©Андрій Якименко

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: