Перекласти (Translate)

21 лютого 2024

НАЦФРОНТ. ПЕРШІ ЗАГИБЛІ ГЕРОЇ

НАЦФРОНТ. ПЕРШІ ЗАГИБЛІ ГЕРОЇ

Війна за національну Незалежність, тобто нинішня російсько-українська війна, почалася з розстрілу мирних протестувальників на Майдані Незалежности в Києві.

Сáме 20 лютого 2014 року було вбито найбільше Героїв Небесної сотні.

Я пам'ятаю, як з нас глузували ті, хто заперечував участь Росії в цих розстрілах. "Прічьом тут Расія?!", да, донецькі, луганські, бахмутські, маріупільські, авдіївські ідіоти, котрі згодом навіженими жінками виганяли українську армію з донбаських міст, щоб не ставили навіть блокпостів?! Погляньте, довбні, тепер на ваші зруйновані російськими ракетами й снарядами домівки! Расія нє прічьом? Дозупинялися, доверещалися проти рідної армії?! Прийшла армія російська! Тепер ваші міста заселять кацапнею з Кацапстану, а ваших дітей і онуків поженуть воювати в Європу!

Задовго до цих подій, задовго до руйнувань українських сіл і міст це все передбачали Герої Небесної сотні. Тому вони й пішли з дерев'яними щитами під російські кулі на Майдані Незалежности. Тому вони є перші загиблі Герої на цьому нацфронті нинішньої національної війни!

Сьогодні, 20 лютого, і назавжди - День Героїв Небесної сотні. Вони перші пішли на фронт проти ворога. Вони перші поклали свої голови за Незалежність.

Слава й вічна шана й пам'ять Героям Небесної сотні! Слава Героям, загиблим на російсько-українській війні!

©Андрій Якименко
20.02.2024

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: