Перекласти (Translate)

29 квітня 2015

ЯРОШ ГРАЄТЬСЯ В СОЛДАТИКИ. І ЗАБУВ ПРО ДОЛЮ РЕМА

ЯРОШ ГРАЄТЬСЯ В СОЛДАТИКИ. І ЗАБУВ ПРО ДОЛЮ РЕМА

Поки агресор готується до повномасштабного наступу на Україну, народний депутат України і голова Правого Сектора Дмитро Ярош продовжує гратися у солдатики.

Усі добровольчі батальйони вже легалізовано у лавах Збройних Сил України або Національної Гвардії України, бійцям надано відповідний статус, зброю, амуніцію, на них поширено все військове та соціальне законодавство щодо військовослужбовців тощо.
Але Ярош тримає людей, що вірять йому, з Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора, як заручників його махновства.

«Российская армия готова перейти в полномасштабное наступление после 9-го мая. Стратеги в Ростове видимо рассчитывают наступать одновременно по нескольким направлениям, для чего только на территории Донбасса они сконцентрировали более 700 танков, болеее 500 артисистем, около 130 систем ПВО, не менее 50 000 российский военных и наемников.

Об этом говорят многочисленные источники, в том числе и разведка стран НАТО. Кремль впервые планирует применить авиацию, для чего несколько дней назад началась ее переброска тактическими группами в виде вертолетных пар.»

Але Ярошів ДУК ПС має своє - особливе - бачення перед лицем агресії.

«Правий сектор” оперативно повідомляє, що за достовірною інформацією влада готує масштабну провокацію (???) проти добровольців.»

Командир Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора Андрій Стемпіцький-"Летун" взагалі надумано і брехливо звинуватив державну владу України у співпраці з ворогом, закликав не виконувати законних наказів державної влади і звернувся до командирів батальйонів з колишніх добровольців, котрих уже легалізовано у ЗСУ, прийти зі своєю зброєю і повстати проти державної влади України так само, як і проти Російського агресора...

«...Влада, переслідуючи свої меркантильні інтереси (???) і незрозумілі домовленості з ворогом (???), намагається руками простих солдатів Збройних Сил знищити Добровольчий Український Корпус Правого сектора. Сьогодні, 28 квітня, особовим складом 25-ї і 95-ї бригад ЗСУ було оточено базу 5 Окремого Батальйону ДУК ПС, навколо виставлені блок-пости, підтягнута важка техніка.
...Я звертаюсь до командирів і бійців Збройних Сил України із закликом не виконувати злочинні накази (???) командування.
...Комбати Добровольчих батальйонів!
... Добровольчий Український Корпус розраховує на вас: на вашу підтримку, розуміння, на ваше вірне плече, міцну руку й братню зброю.
Станьмо разом проти злочинних наказів влади так, як стоїмо проти зовнішнього ворога!»

Деякі коментатори-йолопи взагалі всю цю ситуацію вважають аналогією з 1918 роком, коли Центральна Рада УНР на чолі з Михайлом Грушевським розпустила 300-тисячну українську армію...

Не розуміти, що УНР розпустила армію, а Україна, навпаки, армію будує майже з нуля та пропонує ДУК ПС влитися до лав ЗСУ і не допустить існування незаконних озброєних людей, якими досі є бійці ДУК ПС, може, справді, або йолоп, або ворог.

Тому, коли Ярош, Стемпіцькій, бійці ДУК ПС, відмовившися скласти зброю, не увіллються до державних збройних формувань, ніхто не буде розбиратися чи вони бовдури, чи дурбецали.

Їх буде знищено як ворога, як членів незаконних збройних формувань!

Яроше, згадай про долю Рема!

Новини ДУК
http://sectorpravdy.com/novyny-duk/twitter

http://vk.com/wall-67155977_251349

“Окончательное решение украинского вопроса” запланировано Кремлем после 9-го мая - Русский Еврей
http://rusjev.net/2015/04/28/okonchatelnoe-reshenie-ukrainskogo-voprosa-zaplanirovano-kremlem-posle-9-go-maya/

29 квітня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: